Здравейте колеге,Надявам се някой да успее да ми помогне или да ми даде подходящи насоки. Преди около месец качвам се въртя ключа паля и багажника се отключва едновременно с паленето. За момент ми стана много интересно и весело как се получи, но от тогава постоянно го прави докато не активирах Int. Boot на On. Днес откл. си колата, качвам се и отивам да си върша работа слизам и не иска да закл. с дистанционното. Смених и батерийката му с нова пак никой. Нито врати нито багажник. Погледнах и бушоните здрав си е F36 поне на него пише че е за централното и т.н. Ако някой може да ми помогне с нещо ще съм му много благодарен. За багажника нямам време кога да го разглобя да му погледна връзки машинки механика и т.н., затова директно питам на сляпо ако някой е имал подобен гаф да ме насочи.Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси за централното и багажника на Stilo MW
Collapse
X
-
Re: Въпроси за централното и багажника на Stilo MW
Mu7aKa написа:Здравейте колеге,Надявам се някой да успее да ми помогне или да ми даде подходящи насоки. Преди около месец качвам се въртя ключа паля и багажника се отключва едновременно с паленето. За момент ми стана много интересно и весело как се получи, но от тогава постоянно го прави докато не активирах Int. Boot на On. Днес откл. си колата, качвам се и отивам да си върша работа слизам и не иска да закл. с дистанционното. Смених и батерийката му с нова пак никой. Нито врати нито багажник. Погледнах и бушоните здрав си е F36 поне на него пише че е за централното и т.н. Ако някой може да ми помогне с нещо ще съм му много благодарен. За багажника нямам време кога да го разглобя да му погледна връзки машинки механика и т.н., затова директно питам на сляпо ако някой е имал подобен гаф да ме насочи.Благодаря!Или колкото може по-кратко, или колко може по-приятно.
Коментар
-
Мисля че и при теб ще е като мен проблема с отварянето на багажника, аз съм с комби без ключалка натискам отзад дръжката ама нищо, а за капачка ако можеш да се справиш разглоби и виж връзките към нея за закл. и механизъм.Аз ходих до един пич в Пловдив, провери ключа и каза, че работи обаче за да го обучим пак на колата ще трябва кода. А багажника спря да се отключва с паленето и цяла седмица не можех да го отворя, сега като слязох успях да си го отворя и ще го разглобя (за пореден път преди заради скапаните лампи на номера) да вида аджеба що почна да се е*бава така с мене :DFiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D
Коментар
-
Mu7aKa написа:Мисля че и при теб ще е като мен проблема с отварянето на багажника, аз съм с комби без ключалка натискам отзад дръжката ама нищо, а за капачка ако можеш да се справиш разглоби и виж връзките към нея за закл. и механизъм.Аз ходих до един пич в Пловдив, провери ключа и каза, че работи обаче за да го обучим пак на колата ще трябва кода. А багажника спря да се отключва с паленето и цяла седмица не можех да го отворя, сега като слязох успях да си го отворя и ще го разглобя (за пореден път преди заради скапаните лампи на номера) да вида аджеба що почна да се е*бава така с мене :DFiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
Не нямам ще си плащам за кода сигурно трябва се разбера с човека>Сега ново 20 уж постоянно вече откл. с копчето на багажника, ама много интересно как като си стои и сам се откл. или пък като отворя задна врата пак се откл. Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_09Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D
Коментар
-
Разглобете си дръжките на задната врата и си почистете бутоните с контактен спрей.Затова или не се отварят,или посточнно се отварят сами багажниците.Внимавайте-бутоните са много нежни. А относно проблемите с дистанционните-искат програмиране,но само с код от картата.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:Разглобете си дръжките на задната врата и си почистете бутоните с контактен спрей.Затова или не се отварят,или посточнно се отварят сами багажниците.Внимавайте-бутоните са много нежни. А относно проблемите с дистанционните-искат програмиране,но само с код от картата.Или колкото може по-кратко, или колко може по-приятно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар