Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно халогени Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос относно халогени Браво

Здравейте , колата ми е Браво 2000г производство. Някъде през годините е имала ПТП и са сменили бронята с такава от Мареа с халогени. До тук добре,но явно фабрично си е нямала такива защото на конзолата няма копче за тях иначе инсталация поне донякъде има тоест окабеляването на халогените е налично. Моята конзола има копчета за заден фар мъгла , подгрев стъкло и външна температура. Купих си конзола със копче за халогени , копче заден фар мъгла , подгрев , но без външна температура. Смъкнах моята , и до там с ентусиазмът ми. Малката букса си пасна ,че дори и копчето светна (Не и халогените)но голямата букса е коренно различна. Въпросът е заслужава ли си от двете да се прави една или по-добре да търся такава която ще ми пасне едно към едно ? Прилагам снимки на закупената конзола с копчета :

Няма да стане с тази платка, ако големия куплунг ти е различен, току що си сложих броня, като й монтирах и халогени, ето какво направих, нещо като ръководство, дано ти свърши работа. От тази конзола можеш да използваш най-левите копчета и някой елементи посочени в линка, ако разбираш малко от ел. можеш да си преработиш твоята.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=108347
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
    X