Колеги колебая се между тези две устройства по малкото е 20лв по голямото 22лв ама като никога не съм имал и работил с такова устройство се чудя кое да купя така като гледам на пръв поглед поне за мен разликата е в големината :D и едното има 3 дупки за онези сонди дето се включват в тях а по голямото е с 4 такива дупки предимно ще го ползвам по колата и вкъщи.Мерси предварително на по разбиращите от мен тези устройства.П.п Ако трябва да избирам по външен вид бих взел червеното някак си по добре изглежда понеже параметрите нищо не ми говорят.Но както са казали хората човек докато е жив се учи все ще му хвана чалъма на работа ако преди това не даде фира.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помагаите за покупка на мултицет
Collapse
X
-
Разликата до колкото виждам е, че втория има и термометър. Ако има и термодвойка в комплекта взимай го него за 2 лева термометъра си е екстра edit: с втория можеш и да мериш капацитет на кондензатори, и транзисторен тестер има... доста повече екстри си има, взимай го него1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
-
Punto_II_HGT написа:Разликата до колкото виждам е, че втория има и термометър. Ако има и термодвойка в комплекта взимай го него за 2 лева термометъра си е екстра edit: с втория можеш и да мериш капацитет на кондензатори, и транзисторен тестер има... доста повече екстри си има, взимай го негоМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Моя е втория, карам го вече 6 г. без проблеми, на времето го взех за 16 лв., щом е за любителски цели и един от 5 лв. ще ти свърши работа. Колкото до сондата за температура, тя дава разлика 1-2 градуса в сравнение с медицинския термометър, пък и какво толкова има за мерене с нея, от друга страна тя е на един кабел, който ако го сложиш във вряща вода сигурно ще му се стопи изолацията, така че е безсмислена.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Моя е втория, карам го вече 6 г. без проблеми, на времето го взех за 16 лв., щом е за любителски цели и един от 5 лв. ще ти свърши работа. Колкото до сондата за температура, тя дава разлика 1-2 градуса в сравнение с медицинския термометър, пък и какво толкова има за мерене с нея, от друга страна тя е на един кабел, който ако го сложиш във вряща вода сигурно ще му се стопи изолацията, така че е безсмислена.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
Втория може да измерва ток до 20 А което си е доста полезно в сравнения с червения. Недостатък на модела от който е долния е че след определен брой включвания и изключвания бутона on/off започва да блокира и понякога си мислиш че си го изключил ама не си и свършва батерията. Това е след много употреба де :D. Като цяло е по функционален а и за домашни условия ще ти е идеален и няма да имаш проблеми. Аз на работа често използвам мултицет и с гореспоменатите модели съм имал проблеми, но вкъщи и по колата го използвам може би на годината 3 пъти, та от тази гледна точка е идеален даже бих казал по-добър от някои доста по-скъпи модели.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 2000 г.
Коментар
-
Eдно Голямо Благодарско на всички колеги отговорили по темата избора е направен зимам големия топуз пък ще пиша как е .Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар