Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неработещ вентилатор на парното брава 1,6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Неработещ вентилатор на парното брава 1,6

Не работи вентилатора на парното на никоя от степените.Забелязах че не работи и бутона който показва външната температура на таблото вътреПрегледах всички бушони вътре под волана и са здравиКолата е с климатроник, не съм мериш с уред куплунга под жабката на вентилатора, но го намествах да не е от него и нищоМоля за помощ!Предварително благодаря!
    Play Golf ,but not drive golf!!!
    Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
    C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Тези бутони светят ли, но една идея по-слабо ?
    Прикачени файлове

Коментар

Подадох 12 в и вентилатора само цъка и не върти.Стигат 12в до вентилатора, явно е изгорял .Бутоните не светят!

Коментар

Проблема НЕ е във вентилатора. Не са и бушони.Насочвам се към управлението.Преди да спре да работи обаче се пускаше от нула към ауто когато си поиска. Сега нито една степен не работи. Четох други теми за другата схема без автоматичен режим.При мен как става управлението ?колата е с климатроник и има напрежение на кабелите на вентилатора но той не върти!Явно управлението е по ток само. В слу4ая явно управлението е по ток. Има ли някакви транзистори или някакъв блок и въобще някой наясно ли е ?Моля за помощ!

Коментар

Пуснах тема и в друг раздел. Моля модераторите да не трият. Причината за допълнителните въпроси е слаба активност, а имам нужда от помощ.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...269430След свалянето на въпросния модул светнаха бутоните слабо на клапата и климатроника !Моля за помощ !!!!

Коментар

Имах същия проблем - не работеше цялата климатична система, не показваше външната температура. Оправи се като сменихме електронния блок намиращ се по скоро на пода под пепелника, мисля че се демонтира и барчето на скоростния лост/ в другата тема са ти писали къде е/. Нов е много скъп, но от форума получих доста оферти. Вярно, че не можеш да разбереш дали работи преди да го сложиш, ама дано имаш късмет. При мен проблемът се получи преди около 1 година и се оказа че до тогава никой не беше споделял подобен във форума. Явно не ce поврежда често.
            Fiat Marea 1,6 16V 1998
            Lancia Y 1.2 8v 1997
            Fiat Tempra 1.6 1991

Коментар

Потвърждавам че повредата беше в блока на управление на климатроника.

Коментар

Working...
              X