Здравейте колеги. Смених лостчетата за чистачки и фарове защото нямах къси светлини преди след като ги смених проблема си остана. Просто не ми идва ток на късите, имам и една изгоряла крушка на късите това проблем ли е ? дайте идеи Мареа 1.8 бензин 1997 г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа няма къси светлини
Collapse
X
-
1. Сигурен ли беше, че проблема е в касетата на волана, че си я сменил?2. Тази която си сложил, сигурен ли си че работи?3. Предполагам, че си проверил и бушоните?4. Попадал съм на проблем в куплунга, беше нагорял навътре и понеже е с доста къси кабели на първо време не го видяхме, открихме го случайно, като разбутахме кабела. И накрая след установените проблеми и заради поредните нагорели клеми в касетата, вече слагаме релета на къси и дълги, да не товарят касетата и куплунга.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
-
NikMar написа:1. Сигурен ли беше, че проблема е в касетата на волана, че си я сменил?2. Тази която си сложил, сигурен ли си че работи?3. Предполагам, че си проверил и бушоните?4. Попадал съм на проблем в куплунга, беше нагорял навътре и понеже е с доста къси кабели на първо време не го видяхме, открихме го случайно, като разбутахме кабела. И накрая след установените проблеми и заради поредните нагорели клеми в касетата, вече слагаме релета на къси и дълги, да не товарят касетата и куплунга.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар