Колеги има ли начин тази лампичка на АБС да я изключа ?Че постоянно ми е в очите не ми се отваря таблото че е голяма играчка от бушона големия отпред при мотора на абс не става бих го поправил ма нямам кинти вероятно е изпаткала централата понеже на диагностиката компютъра изобщо не го намира изписва Но еку респонс та ако има някакъв друг начин което е малко вероятно ама знае ли се не вярвам да е на отделен бушон.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за лампата на АБС на таблото
Collapse
X
-
cs_aleksandar написа:Вариант само ако залепиш парченце изолибант или да махнеш крушката,други няма .Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Веселине и аз съм го свалял че много от лампичките ми бяха изгорели и половината табло светеше а другата беше умряла ама кои да се сети че е такъв трън в очите иначе още тогава да съм я извадил иначе бих го поправил но нямам финансова възможност в момента.Смених доста работи по колата и си отиде бая пара.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
-
wwalker написа:Колко мислиш струва втора употреба? Струва ли си за 50лв. да си влошиш спирането на колата?Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар