Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за лампата на АБС на таблото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за лампата на АБС на таблото

Колеги има ли начин тази лампичка на АБС да я изключа ?Че постоянно ми е в очите не ми се отваря таблото че е голяма играчка от бушона големия отпред при мотора на абс не става бих го поправил ма нямам кинти вероятно е изпаткала централата понеже на диагностиката компютъра изобщо не го намира изписва Но еку респонс та ако има някакъв друг начин което е малко вероятно ама знае ли се не вярвам да е на отделен бушон.
    Прикачени файлове
    Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
    Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Вариант само ако залепиш парченце изолибант или да махнеш крушката,други няма .
    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
    .

Коментар

cs_aleksandar написа:
      Вариант само ако залепиш парченце изолибант или да махнеш крушката,други няма .
      Така си и мислех значи по закона на мърфи а именно по възможно най трудния начин е хората са го казали мързата не мори а мъчи ще си я гледам и ще я псувам с надеждата да изгори а дано ама надали
      Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Коментар

Смени си ABS компютъра. Освен че ти свети лампата, също така ти се увеличава спирачния път. Това не е за подценяване.
        The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
        Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
        Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Свалянето на таблото е работа за 15 мин. Аз го правих това упражнение, защото ми светеше за Еърбег, а колата няма такива.
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Веселине и аз съм го свалял че много от лампичките ми бяха изгорели и половината табло светеше а другата беше умряла ама кои да се сети че е такъв трън в очите иначе още тогава да съм я извадил иначе бих го поправил но нямам финансова възможност в момента.Смених доста работи по колата и си отиде бая пара.

Коментар

Колко мислиш струва втора употреба? Струва ли си за 50лв. да си влошиш спирането на колата?
              The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
              Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
              Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

wwalker написа:
                Колко мислиш струва втора употреба? Струва ли си за 50лв. да си влошиш спирането на колата?
                Ми то колега ако е до 50 лева иди дойди ама не знам и какво е дереджето със датчиците на колелата колата преди половин година я купих с развален абс и ако има и датчици изпаткали ще иде бая пара аз само вчера налях поредните 150лв за кормилни накрайници,биалетки и труд и реглаж на предницата бая се окъсах и по празниците ще е лангъркам така още известно време докато малко си надвия на масрафа иначе спирачките са огън не можеш ги пипна а и всичко в задните е чисто ново плюс нова инсталация(металните тръбички) щото беха леш.

Коментар

Working...
                X