Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със заводското радио на Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kokss написа:
    Идеално , и аз откачах с т’ва търсене на сигнал.... Дори да пращи лекичко не ми пречи да го слушам и т’ва пак си търси сигнал, откачах идвало ми е да му бия една песница :DУтре ще ги пробвам тия настройки, макар че на EXP до колкото помня излизаше само настройка за часовника :SЕдит: Само че моето е касетофонче а това на снимката или съм кьорав или си е цд и затова може да нямам такива настройки...
    колега аз съм с тея настройки и пак си търси сигнал и ме влудява...явно на всички са им така радиата но си мълчат и не обръщат внимание на принципа "а ми то си върви кво му има"
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Нее това не може да е нормално.Мен толкова ме дразни, че предпочитам да не го пускам да не се нервя.Пробвал съм с вс изключено AF,TP и всички на OFF меню EXP и пак е така.Само дето не ми се дават пари за ново радио, но скоро май ще го направя, не може така мн е досадно.
      Fiat Marea 2.4 JTD+
      Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
      Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
      Renault 19/1.7mi/ - crash

Коментар

хайде колеги давайте акъл, някакви скрити менюта имат ли тези касетофони.
        Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

мисля че май реших проблема. Чрез бутон BN сменям на FM2 и там си нагласям същите станции...слушах около 15 минути и не прекъсна нито веднъж. Може би си втълпявам, но ще следя как е положението на FM2 и ще пиша пак. Пробвайте и вие да видим какво ще стане
          Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Working...
          X