Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за парктроник

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за парктроник

Колеги мераклия съм след като монтирам модула за централно да сложа и един парктроник ейтака за гъзария и естествено да ми върши работа искам да ви попитам примерно от тези модели ще стане ли нещо или http://olx.bg/parktronik-s-4-senzora...--nov-i2403708
    FIAT BRAVO 1.6 16v 1997 година

Един приятел има на Киа-та такъв ,задната броня още му е здрава ,не се оплаква.
    Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
    Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

И аз го имам същия повече от 1година и съм доволен,когато на дисплея покаже 0.00 имам точно 20см от другата кола или препядствие.

Коментар

benzol написа:
        И аз го имам същия повече от 1година и съм доволен,когато на дисплея покаже 0.00 имам точно 20см от другата кола или препядствие.
        И аз сложих на пикапа такъв все пак няма стъкла одзад и точно така ряботи както на колегата. Взимай заслужава си.
        Обичам си работата.

Коментар

И аз съм със същият, само че със сиви датчици. Година и половина някъде, без проблеми.
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

същия но с 6 датчика 4 отзад и 2 отпред и си е перфектно и е точно така когато изпише 0.0 имам 15 см
            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Благодаря ви колеги успокоих се че аз се колебаех много чесно да ви кажа :D а да попитам монтажа и електрониките трудно ли се свързват или трябва да го нося на някой

Коментар

То си има схема която е много проста,аз даже се замислям д си взема с 8 датчика,много голямо удобствое това,но после като се качиш в кола без е малко кофти

Коментар

http://olx.bg/promo-tsena-ultrazvuko...stvo-i34775717Ето колега същия,но с 6лв. по-евтин И мен ме радва като екстра ама на Типото ще ме мислят за абсолютен кретен щом чак парктроник съм си сложил,за да паркирам
                  EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                  Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа:
                    http://olx.bg/promo-tsena-ultrazvuko...stvo-i34775717Ето колега същия,но с 6лв. по-евтин И мен ме радва като екстра ама на Типото ще ме мислят за абсолютен кретен щом чак парктроник съм си сложил,за да паркирам
                    За**и какво мислят другите важното е на теб да ти е добре,а със сигурност ще ти е по добре.

Коментар

И внимавайте колеги на каква височина ще го монтирате и точно как ще са разположени сензорите. Аз лично го монтирах явно ниско и 2х2 сензорите малко разделени от номера и сега не работи с една идея по неточно!
                      Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

А слагам и четирите датчика отзад а за височината четох как трябва да е благодаря ви за информацията

Коментар

Колеги а трябва ли да се сваля задната броня ако е така май няма да го правя аз и този кабел от огледалото до модула и той ме притеснява от къде и как минава май май задачата ще излезе сложна

Коментар

Working...
                          X