Здравейте.Проблема е следния: Гори ми бушона,който е над въздушния филтър.Колата е карана на много "майстори" и не могат да открият каде може да замъсява.Бензиновата помпа ми е на него и както карам колата бушона гори и тя спира.От Панагюрище съм и не ми се дърпа до по голям град.Колата е купе 2.0 турбо 16в.Моля за съвет или схема на този бушон.Бушона е единичен под черен капан над филтъра.Прекарана е нова жица на бензиновата помпа(плюсовата)помпата си е вред. 1 месец само я гледат но не им се разглобява да проследят снопа от кабели да се установи дали дава на късо или е някое реле.Случва се само да давам на контакт и да гори бушона,а съм извадил буксата на помпата..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с бушон
Collapse
X
-
Утре смемям релето с такова от 2.0 16в без турбо.По схема съвпада с моето.Релето се намира от ляво на двигателя под пластмасата на чистачките.Майсторът каза,че остава само то да залепва.Ще пиша при резултат...Те се сетиха но незнаеха кое може да е релето защото нямахме схемата на този бушон(сега я имаме).Релето командвало помпата но и други неща.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар