Здравейте колеги,Искам да ви попитам следното. Искам да подобря музика в колата си и най-вече да имам USB вход през който да слушам музика. Не искам нещо скъпо не търся някакъв уникален звук. Та насочил съм се като цени от около 100 до 120 лв максимум тъй като найстина не искам нещо уникално а просто да свири прилично и да има USB вход.Обиколих родните магазини и видях следните модели JVC KD-X210,PIONEER MVH-160UI/MVH-150UBG и SONY DSX-A40UI който се вписват в цените който търся. За жалост от техномаркет,технополис не можаха да ми обяснят кое от тези е по-добро и кое си струва а камо ли кое е подходящо за моята кола.Фабрично е с 4 колони колата и субуфер (Фиат пунто 99 1,9 JTD HLX).Дори не можаха да ми обяснят каква е разликата между двата модела на PIONEER та ако някой мо же ми обясни ще се радвам.Също така се надявам всичко да работи така както е т.е да сложа радиото и субуфера фабричния да работи(в един от магазините ми казаха че задължително ми трябвало усилвател което ми се стори малко странно)Много ви благодаря на всички за мненияте основно в тази кола се слуша радио и само на дълъг път си пускам флашки в момента през FM transmitter, защото се губи радиото но пак не е съвсем удобно.П.С. съжалявам за многото писания и също така приемам идей и за други модели в този ценови клас.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
JVC KD-X210 или PIONEER MVH-160UI/MVH-150UBG за Пунто 2 HLX
Collapse
X
-
Re: JVC KD-X210 или PIONEER MVH-160UI/MVH-150UBG за Пунто HL
egzoti4en написа:Здравейте колеги,Искам да ви попитам следното. Искам да подобря музика в колата си и най-вече да имам USB вход през който да слушам музика. Не искам нещо скъпо не търся някакъв уникален звук. Та насочил съм се като цени от около 100 до 120 лв максимум тъй като найстина не искам нещо уникално а просто да свири прилично и да има USB вход.Обиколих родните магазини и видях следните модели JVC KD-X210,PIONEER MVH-160UI/MVH-150UBG и SONY DSX-A40UI който се вписват в цените който търся. За жалост от техномаркет,технополис не можаха да ми обяснят кое от тези е по-добро и кое си струва а камо ли кое е подходящо за моята кола.Фабрично е с 4 колони колата и субуфер (Фиат пунто 99 1,9 JTD HLX).Дори не можаха да ми обяснят каква е разликата между двата модела на PIONEER та ако някой мо же ми обясни ще се радвам.Също така се надявам всичко да работи така както е т.е да сложа радиото и субуфера фабричния да работи(в един от магазините ми казаха че задължително ми трябвало усилвател което ми се стори малко странно)Много ви благодаря на всички за мненияте основно в тази кола се слуша радио и само на дълъг път си пускам флашки в момента през FM transmitter, защото се губи радиото но пак не е съвсем удобно.П.С. съжалявам за многото писания и също така приемам идей и за други модели в този ценови клас.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Re: JVC KD-X210 или PIONEER MVH-160UI/MVH-150UBG за Пунто HL
todorshalev написа:egzoti4en написа:Здравейте колеги,Искам да ви попитам следното. Искам да подобря музика в колата си и най-вече да имам USB вход през който да слушам музика. Не искам нещо скъпо не търся някакъв уникален звук. Та насочил съм се като цени от около 100 до 120 лв максимум тъй като найстина не искам нещо уникално а просто да свири прилично и да има USB вход.Обиколих родните магазини и видях следните модели JVC KD-X210,PIONEER MVH-160UI/MVH-150UBG и SONY DSX-A40UI който се вписват в цените който търся. За жалост от техномаркет,технополис не можаха да ми обяснят кое от тези е по-добро и кое си струва а камо ли кое е подходящо за моята кола.Фабрично е с 4 колони колата и субуфер (Фиат пунто 99 1,9 JTD HLX).Дори не можаха да ми обяснят каква е разликата между двата модела на PIONEER та ако някой мо же ми обясни ще се радвам.Също така се надявам всичко да работи така както е т.е да сложа радиото и субуфера фабричния да работи(в един от магазините ми казаха че задължително ми трябвало усилвател което ми се стори малко странно)Много ви благодаря на всички за мненияте основно в тази кола се слуша радио и само на дълъг път си пускам флашки в момента през FM transmitter, защото се губи радиото но пак не е съвсем удобно.П.С. съжалявам за многото писания и също така приемам идей и за други модели в този ценови клас.Fiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
-
Здравей, от изброените само сонито не взимай, няма място за диск иначе си е напълно нормално като настройки, пайнерите не са лоши но това е за среден и над среден клас. Ниските класове са им направо bullshit ..... JVC не са лоши, но точно това аз лично не бих сложил (много ми грознее). Ето ти още няколко варианта:без дискове:http://aval-bg.com/products/product_...wood+KMM-157С дискове:http://aval-bg.com/products/product_...-3057URYДва Kenwood-a съм имал от предишните модели, за цената от 100 и нещо лева, за ниските класове поне за мен по-добро няма.
Коментар
-
egzoti4en написа:Здравейте, Купих си JVC-то но искам да ви питам за какво са на старото радио едни кабели който се свързват към старото радио Tel+ Tel- Can L Can H. Трябва ли някъде да се свържат към новото мерси предварително.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:egzoti4en написа:Здравейте, Купих си JVC-то но искам да ви питам за какво са на старото радио едни кабели който се свързват към старото радио Tel+ Tel- Can L Can H. Трябва ли някъде да се свържат към новото мерси предварително.Fiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар