Здравейте, драмата е голяма, каде ли не го влачих, Александар Ауто, АнКол, Vanto Trade, и нищо, единствено във Ванто казаха твърдата си дума, "компютър", въпреки това поръчаха същия (на старо) слагат го и същата работа, на контакт помпата не спира да работи, като покараш малко колкото да загрее почва да прекъсва, на таблото свети ключа и от време на време и лампата на инжекциона. Те имат някво Пунто без двигател беше, та разменили всичко, ключ, компютър, некъв приемник или нещо такова, абе пак по мрежата там и зело та тръгнало. В крайна сметка нямаша ECU за мен, такова което било некодирано, и пак на същото дередже. Моля ако някой е има подобен проблем да даде акъл, или ако знае някаде да се намери такъв пълен комплект електроника + ключа на разумна цена да каже!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 1.1 проблем с ECU
Collapse
X
-
Re: Punto 1.1 проблем с ECU
nikih написа:Здравейте, драмата е голяма, каде ли не го влачих, Александар Ауто, АнКол, Vanto Trade, и нищо, единствено във Ванто казаха твърдата си дума, "компютър", въпреки това поръчаха същия (на старо) слагат го и същата работа, на контакт помпата не спира да работи, като покараш малко колкото да загрее почва да прекъсва, на таблото свети ключа и от време на време и лампата на инжекциона. Те имат някво Пунто без двигател беше, та разменили всичко, ключ, компютър, некъв приемник или нещо такова, абе пак по мрежата там и зело та тръгнало. В крайна сметка нямаша ECU за мен, такова което било некодирано, и пак на същото дередже. Моля ако някой е има подобен проблем да даде акъл, или ако знае някаде да се намери такъв пълен комплект електроника + ключа на разумна цена да каже!!!
-
nikih, потърси във форума контактите на сервиз Bosch, намира се в Обеля. Там на приятел му ремонтираха компютъра при положение, че от други места му бяха казали, че само смяна ще о оправи. Надявам се да успеят да се справят и с твояНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар