Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto 1.1 проблем с ECU

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto 1.1 проблем с ECU

Здравейте, драмата е голяма, каде ли не го влачих, Александар Ауто, АнКол, Vanto Trade, и нищо, единствено във Ванто казаха твърдата си дума, "компютър", въпреки това поръчаха същия (на старо) слагат го и същата работа, на контакт помпата не спира да работи, като покараш малко колкото да загрее почва да прекъсва, на таблото свети ключа и от време на време и лампата на инжекциона. Те имат някво Пунто без двигател беше, та разменили всичко, ключ, компютър, некъв приемник или нещо такова, абе пак по мрежата там и зело та тръгнало. В крайна сметка нямаша ECU за мен, такова което било некодирано, и пак на същото дередже. Моля ако някой е има подобен проблем да даде акъл, или ако знае някаде да се намери такъв пълен комплект електроника + ключа на разумна цена да каже!!!

Re: Punto 1.1 проблем с ECU

nikih написа:
    Здравейте, драмата е голяма, каде ли не го влачих, Александар Ауто, АнКол, Vanto Trade, и нищо, единствено във Ванто казаха твърдата си дума, "компютър", въпреки това поръчаха същия (на старо) слагат го и същата работа, на контакт помпата не спира да работи, като покараш малко колкото да загрее почва да прекъсва, на таблото свети ключа и от време на време и лампата на инжекциона. Те имат някво Пунто без двигател беше, та разменили всичко, ключ, компютър, некъв приемник или нещо такова, абе пак по мрежата там и зело та тръгнало. В крайна сметка нямаша ECU за мен, такова което било некодирано, и пак на същото дередже. Моля ако някой е има подобен проблем да даде акъл, или ако знае някаде да се намери такъв пълен комплект електроника + ключа на разумна цена да каже!!!
    Общо-взето ,не ми стана ясно къде е причината - но в едно се убеждавам , няма в София кой да решава елементарни проблеми или няма желание!Ако проблема е в кода/ след като слагате друго ECU, а защо ли изобщо го слагате когато е кодирано/ в София може да ти помогне този тел. 0888638574 - Миро , обясни му предварително за патилата си!

Коментар

благодарен съм ти за съвета, дано това момче пребори тая електроника. А за слагането на друго ЕКУ, идеята беше да се намери такова което не е кодирано. Но.........

Коментар

nikih написа:
        благодарен съм ти за съвета, дано това момче пребори тая електроника. А за слагането на друго ЕКУ, идеята беше да се намери такова което не е кодирано. Но.........
        Пиши, как си решил проблема!

Коментар

nikih, потърси във форума контактите на сервиз Bosch, намира се в Обеля. Там на приятел му ремонтираха компютъра при положение, че от други места му бяха казали, че само смяна ще о оправи. Надявам се да успеят да се справят и с твоя
          Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
          Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

ECU

На Сливница има едни където продават ECU виж при тях може да има същият модел и решаваш въпроса с малко преработка
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
            X