Колеги моля ви за помощ мисля че предните ми тонколони на фиат браво които са под корите на 2 те врати са за смяна въпроса ми е лесно ли се свалят корите на вратите и как точно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кори на странични врати
Collapse
X
-
Сравнително лесно се свалят. Отвиваш видийките около кората, сваляш дръжката със шестограмче, повдигаш с права отверка копчето за стъклото и отвиваш още един шестограмен болт в по-долната част на дръжката.След това кората се държи само на пластмасови щипки покрайщата и едни метални при лайстната на стъклото. Дърпаш баталската и ще излезе"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Като поотвориш леко кората и видиш къде са щипките и до самата щипка буташ отверка която ползваш като лост и ги вадиш да се стане беля да ги счупиш както е казал и колегата по горе сваля се лесно има няма 10 минути.Виж на снимката това кръглото наилонче в дупката през годините се отлепя и много гадно вибрира при мен се държеше на косъм махнах го и сега с новите говорители дори и като усиля звука е чист нищо не вибрира и дрънчи.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
veskobravo написа:Малко извън темата....колеги можете ли да кажете кои модели колони на пазара се събират във вратите на Браво,защото оригиналните са много странни като размер и формаМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Размерът е 5х7 инча елипси. Аз съм с Blaupunkt GTX - http://www.technomarket.bg/products/...nkt-gtx-572-sc . Само че когато ги купувах, струваха 59 лв. Не са кой знае какво, но биват. Иначе доста трудно се намират колони с такъв размер. Eто и снимка:
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар