какъв ксенон да сложа понеже нямам понятие по конкретно какви ще се баластите крушките kой са хубавите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв ксенон да сложа
Collapse
X
-
Колега аз на мареата сложих за 80 лева с тънките баласти на 6000 келвина не знам каква марка е препоръча ми го приятел които ми го и монтира с една година гаранция определено има огромна разлика от старите крушки до ксенона направо прогледнах а по инсталацията на колата нищо не е преправяно но си раздели късите от дългите ако са ти на една линия щото ако присветкваш с дългите да не свети и ксенона .Аз сложих дневни лед светлини да се щади ксенона.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Аз съм с ксенон с тънки баласти, които даже влизат в самия фар на пунто мк-1. Фаровете са двусекционни с отделни крушки H1 за къси и дълги светлини.Ксенона е само на късите, като когато са пуснати дългите светят и късите.... Което за мен е по-добрия вариант.Препоръчвам, да не слагаш повече от 4300 келвина, защото синее. ако не намираш най- много 5000 сложи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар