Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разкодиране на радио Blaupunkt

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разкодиране на радио Blaupunkt

Здравейте! Свалиха ми акумулатора и радиото ми сега иска четири цифрен код! Пробвах няколко пъти да въведа код и ми изписва- "Safe,изчакайте 1 час" ,изчаках и сега отново ми иска код, радиото е BLAUPUNKT, оригинално на fiat punto 2002 година и много си ми харесва как свири и не ми се иска да го сменям, всеки ми казва,че ще е по изгодно да си купя ново, защото едно разкодиране излизало пак толкова, но не ми се занимава, искам си същото радио! За съжаление нямам книжка на колата, нито в жабката ми,нито зад радиото пише кода... никъде го няма! Някой ако знае кода ще ми го каже ли или да ми кажете къде да отида да ми го оправят, не издържам без музичка... Благодаря ви предварително..Грешен раздел -> Преместена.Прочети правилата на форума!Модераторски екип на fiat-bg.org

Регистрираш се в ей тоя форум, отваряш си тема с модела на радиото и вътре му пишеш серийния номер и каквото още пише по него.http://forum.eserviceinfo.com/viewforum.php?f=8До няколко минути/часа ще ти пуснат кода напълно безплатно.След това ми пиши, да ти дам адрес къде да пратиш бирата :D
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
      Регистрираш се в ей тоя форум, отваряш си тема с модела на радиото и вътре му пишеш серийния номер и каквото още пише по него.http://forum.eserviceinfo.com/viewforum.php?f=8До няколко минути/часа ще ти пуснат кода напълно безплатно.След това ми пиши, да ти дам адрес къде да пратиш бирата :D
      Не знам какъв е сериения номер , никъде не го пише! Ах момиче съм и грам не разбирам от такива неща, само гледам резервоара да е пълен и да се возя хаха,но без радио е ужас! :D ще пиша в другия форум и няма да черпя една бира, а 10 ! БЛАГОДАРЯ... :P

Коментар

Трябва да се свали радиото и на задницата го пише този номер, върху хартиен етикет, както при късите поли, обувки и прочие Заповядай инструкция за сваляне на касетофона:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=83504
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

И тук можем да ти кажем кода, само напиши серийния номер, ако от "оня форум" не са ти отговорили все още

Коментар

Immortal написа:
            И тук можем да ти кажем кода, само напиши серийния номер, ако от "оня форум" не са ти отговорили все още
            Ако може да помогнеш, понеже имам същия проблем. В сервизната книжка има написан някакъв четирицифрен код, но явно не е за радиото. На етикета има следната информация:BP - Nr.7648 543 316Fiat - Nr.735 418 300 0C 843Ако има значение - с Гранде пунто съм, а радиото е фабричното - Blaupunkt.Предварително благодаря.
            GRANDE PUNTO LUCKY

Коментар

Working...
            X