Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с датчиците след смяна на табло на Пунто 1.1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с датчиците след смяна на табло на Пунто 1.1

Здравейте колеги.Имаме в семейството,за градска кола Пунто-1.1-97год.Понеже много ме дразнеше липсата на оборотомер и стрелкови уред за темп. на охл. течност купих табло от Пунто-1.1-98год. и монтирах на моето съответните уреди,които ми липсваха.Оборотомера заработи без да опъвам кабел.Показанията за темп. както се сещате не работи заради датчика(оригиналния)който работи като ключ и е само за лампата за прегряване.От вчера съм във филма с датчиците,монтирах 4 броя,които според продавачите са или оригинални или заместители.От 4те три не работят а единия отлепя стрелката когато включва перката т.е. колата е загряла 95-97градуса а той отчита около 50-не повече>Системата е проверена,като откача кабела от датчика и го замася стрелката отива в крайно горно положение,тоест системата работи коректно ,но няма инфо от датчика за да я командва.Молбата ми е ако това упражнение е ясно на някой, да ми спомене някакъв кат.номер на датчика, който ми е нужен за целта ,защото изкупих датчиците,из околията без файда!Не вярвам и 4те (нови) да са дефектни!Според мен не се коплират с уреда на таблото.Ако някой знае точно какъв датчик ми трябва,нека помогне,за да приключа с филма!Редактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
    Фиат Браво 1.9jtd

Благодаря на отзовалите се!Информативно ще спомена,че тази вечер сложих датчик на ФАЕ-испански,който бил заместител а 2509 на Вернет и на1.830.000 на Фачет-резултата е,че работи,но когато отчита около 50гр.се включва перката,което би трябвало да значи,че реалната температура е поне 95гр-шах...
    Фиат Браво 1.9jtd

Коментар

Щом си сложил табло от 1,1 98г. що не сложиш и датчик от същото.Трябва да работи без забележка.
      Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
      Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Защото не знам точно кой е датчика.Таблото съм го взел от морга ,в която едва ли ще ми намерят датчика за това табло.
        Фиат Браво 1.9jtd

Коментар

Working...
        X