Колеги от няколко дена мареа-та ми прави едни странни номера сутрин като река да отключа колата не ми работи централното . Така отключва само шоф. врата няма проблем , но влизам вътре паля има фарове , всички светлини работят отлично , Но не работят стъклата и подгряването на задното стъкло . Всичко друго си работи отлично , но когато пробвам да сваля прозореца ми мърдат леко оборотите от 800- 900 и така ....... Колата е мареа 2001 1.9 jtd
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен проблем Мареа
Collapse
X
-
Не осветлението в купето работи интересното е ,че това нещо се оправя само и изчезва когато пак си реши ...... ако може просто да ме насочите към нещо да знам поне като отида при техника малко да го насоча къде и кво да търси а не да ми се учи по колата и да гадае :DFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ibiza написа:Още утре ще ги проверя дори имам контактно спрейче ще ги пръсна да видим дали има ефект......Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Още ми е на сърце хах ще го махна ми още нямам време да снимам марийката . Така дигнах седалките имаше 3 букси и 3-те съм ги пръснал с контактния спрей ефект моментален нямаше ....Но започвам да се чудя колата ми не ми харесва новата ми работа ли ..... сутрин ставам пред блока работи всичко стъкла централно ... пристигам на паркинга на работа и отказва пак описаното тръгвам си и пак се оправя Почвам да си мисля ,че е на течение там колата ( във кръга на шегата ) :DFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Е днеска не бяха я облъчили явно след като ги пръсках буксите да чукна на дърво не се *бавало с мен централното и другите неща...... Интересното беше ,че след като пръсках буксите нямаше моментален ефект дали не е от друго почвам да се чудя ..Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар