Здравейте колеги и моя ред да ме посъветвате за кормилната уредба дойде. Днес ми светна лампата на кормилната уредба и волана става твърд като камък. Цъках CITY режим-а ,но нищо не работи нито светва. Помислих си че може да е грешка нещо , но след като изключих акумулатора за 30 мин нямаше никаква промяна. Колата е Пунто 20.12.2000г. 1.2 16в HLX . От Варна съм посъветвайте ме къде да отида без да се налага да давам 1050лв. за нов електроусилвател Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Твърд Волан Пунто мк2
Collapse
X
-
Bane
Изгорял ти е електроусилватела, взимаш от морга и не се знае колко ще изкара или зимаш ново...ех като гледам колко пунтаци напоследък обажда тва сити се повече се радвам че не взех пунто.
-
Твърд волан Пунто мк2 Punto mk2
ЗДравейте реших да напиша как го оправих за информация за други колеги със същия проблем. Отидох в една морга във Варна. Там търсих ел.моторче(усилвател) нямаха , но ми казаха че има човек който ги прави взе ми 60лв. да ми смени релетата. Моторчето сам си го звалих всичко е на букси. След като ми го оправи сложихме го и всикчо тръгна както трябва. Дидо се казва човека тел. 0894618780Punto MK2 1.2 16v 80hp HLX
Fabbrica Italiana per Automobili di Torino
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар