ми първо в аудио ми CD Error, после изключвам за 30-40сек. и като пусна пак се чува, че опитва да зареди диска, но него зарежда, а се пуска нормално.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS карта за Connect Nav+ за Крома, Стило, Браво и др.
Collapse
Важна тема
X
X
-
George1984 написа: Преглед на мнениетоми първо в аудио ми CD Error, после изключвам за 30-40сек. и като пусна пак се чува, че опитва да зареди диска, но него зарежда, а се пуска нормално.Fiat Croma 1.9 Multijet 150 Hp Automatic - 2007
Коментар
-
naiki66 написа: Преглед на мнениетоИмам го ето тук и успех.
Не мога да отворя линка с Setup CD за езиците. Можеш ли пак да качиш линк. Мерси предварително Бирата е от мен
Коментар
-
Ето нов линк
https://wetransfer.com/downloads/2a4...4195718/df66fe
3 files, 556 MB in total ・ Will be deleted on 21 March, 2019Fiat Croma 1.9 Multijet 150 Hp Automatic - 2007
Коментар
-
resend
naiki66 написа: Преглед на мнениетоЛинковете в wetransfer са валидни само 7 дни. Ето ги тук цък
Ако искат админите могат да ги качат в секция download. Не влизам често.
naiki66 Може ли още веднъж да качиш линка да го изтегля и аз. Благодаря предварително.
Коментар
-
sliper82 написа: Преглед на мнениетоnaiki66 Може ли още веднъж да качиш линка да го изтегля и аз. Благодаря предварително.
Линковете са активни до 28 май.Fiat Croma 1.9 Multijet 150 Hp Automatic - 2007
Коментар
-
Здравейте колеги,незнам дали съм на правилното място но искам да попитам относно cd-radio на фиат крома 2008г. може ли да се замени с навигация, която искам да си закупя пак от фиат оригиналната която е и дали ще ми действа волана и GPS-на навигацията,благодаря ви предварително...и искам да добавя че съм много очарован от този автомобил останах много доволен от него въпреки че не вярвах.
Коментар
-
Оригиналната навигация на Кромата си е със собствен GSM модул и собствен GPS модул. Щом имаш Blue&Me значи имаш микрофон и може би същата /почти/ конфигурация на бутоните на волана. Точно такава подмяна не съм правил, но по принцип не би трябвало да имаш грижа с това.Fiat Croma 1.9 Multijet 150 Hp Automatic - 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар