Поради постоянния интерес, правя нова тема (важна).
Карта за България на фабричната навигация на ФИАТ/Алфа/Ланча ИМА.
Подходяща е за следните модели:
ALFA GT, 147, 159 (< 01/200, Brera (< 02/200, Spider (< 02/200
FIAT Stilo, Idea (< 03/200, Doblо, Panda (< 10/2005), Croma (< 11/2007)
IVECO Daily, Ducato (< 12/2006)
LANCIA Musa (< 11/2007), Ypsilon (< 02/200, Phedra (< 10/2005)
Картата е доста стара обаче, и подробни улици с номера има само за София.
За останалите градове има само основните улици, а някои градове даже ги няма изобщо (Ямбол, например).
Магистралата я има до Стара Загора.
Въпреки това е по-добре от нищо, и на мен ми върши работа в София.
Картата се намира на адрес:
http://gpsunderground.com/forum/alfa...10-2011-a.html
Картата е Eastern Europe South и освен България включва целия Балкански полуостров, без Турция.
Изтеглят се всички 4 части (препоръчително е да ги теглите всяка от различен източник, тъй като има лимит за едно теглене на час).
Разархивира се, получавате 1 файл в .NRG формат (формат на Nero), след което се изгаря на диск (CD).
Картата съм я тествал лично освен на Кромата, на Алфа 159 и 147.
На дадения линк има всички карти, така че може да си изтеглите и за другите държави.
Аз имам и двата диска за Италия - те са доста по-подробни от нашия и предполагам ще вършат работа.
Конвертирал съм файла и в .ISO формат, за тия които нямат Nero. Ще я дам на админите, да я качат и в нашата даунлоуд секция, когато отново заработи. Иначе бих могъл да изпратя файла на който поиска, но имайте предвид, че е големичък (около 560 MB).
Карта за България на фабричната навигация на ФИАТ/Алфа/Ланча ИМА.
Подходяща е за следните модели:
ALFA GT, 147, 159 (< 01/200, Brera (< 02/200, Spider (< 02/200
FIAT Stilo, Idea (< 03/200, Doblо, Panda (< 10/2005), Croma (< 11/2007)
IVECO Daily, Ducato (< 12/2006)
LANCIA Musa (< 11/2007), Ypsilon (< 02/200, Phedra (< 10/2005)
Картата е доста стара обаче, и подробни улици с номера има само за София.
За останалите градове има само основните улици, а някои градове даже ги няма изобщо (Ямбол, например).
Магистралата я има до Стара Загора.
Въпреки това е по-добре от нищо, и на мен ми върши работа в София.
Картата се намира на адрес:
http://gpsunderground.com/forum/alfa...10-2011-a.html
Картата е Eastern Europe South и освен България включва целия Балкански полуостров, без Турция.
Изтеглят се всички 4 части (препоръчително е да ги теглите всяка от различен източник, тъй като има лимит за едно теглене на час).
Разархивира се, получавате 1 файл в .NRG формат (формат на Nero), след което се изгаря на диск (CD).
Картата съм я тествал лично освен на Кромата, на Алфа 159 и 147.
На дадения линк има всички карти, така че може да си изтеглите и за другите държави.
Аз имам и двата диска за Италия - те са доста по-подробни от нашия и предполагам ще вършат работа.
Конвертирал съм файла и в .ISO формат, за тия които нямат Nero. Ще я дам на админите, да я качат и в нашата даунлоуд секция, когато отново заработи. Иначе бих могъл да изпратя файла на който поиска, но имайте предвид, че е големичък (около 560 MB).
Коментар