Здравейте колеги, влезнала ми е мравка под кожата да сложа оригинален субуфер на Пунтото. Харесах един от обява в Продавалника, 60 лв му е цената, но е чак в Шумен Как мислите, заслужава ли си (не самия субуфер а самата разправия около доставката) или да пообиколя автоморгите в София?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Субуфер за Пунто 2
Collapse
X
-
60лв много ли ти се вижда ?2.7кг ти е теглото, Еконта няма да и скъп.Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
FIAT PUNTO 2 (18
Коментар
-
Re: Субуфер за Пунто 2
VMarinkov написа:Здравейте колеги, влезнала ми е мравка под кожата да сложа оригинален субуфер на Пунтото. Харесах един от обява в Продавалника, 60 лв му е цената, но е чак в Шумен Как мислите, заслужава ли си (не самия субуфер а самата разправия около доставката) или да пообиколя автоморгите в София?S_BANKOV написа:Няма страшно тука половина та сме болни от това, а и между другото и психиатър не помагаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Да повдигна малко темата - дойде време за монтаж. Първи проблем - захващането на субуфера към купето. Предполагам, че има фабрична планка, но аз нямам и ще трябва да импровизирам нещо. Вторият, но по-съшествен е, че нямам оригиналната букса. Ще се радвам, ако няко колега сподели откъде мога да намеря такава.Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
FIAT PUNTO 2 (18
Коментар
-
VMarinkov написа:Да повдигна малко темата - дойде време за монтаж. Първи проблем - захващането на субуфера към купето. Предполагам, че има фабрична планка, но аз нямам и ще трябва да импровизирам нещо. Вторият, но по-съшествен е, че нямам оригиналната букса. Ще се радвам, ако няко колега сподели откъде мога да намеря такава.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Колега за стойка мога да помогна,днес се обзаведох с буфер от едно Пунто, то си имаше стойките ако искаш ще ти дам адреса - гледам че си в Люлин така че ти е близо, а и букса имам една ако не се лъжаFiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
FIAT PUNTO 2 (18
Коментар
-
Намира се на Ломско шосе - като идваш по Обелско на Петролите завиваш в ляво посока околовръстното и веднага след Петрола отдясно на 30-40 метра има автокъща 2-3-4 се казва мисля ( то друга точно там няма ), а за буксата пускам телефона ми на личноLancia Lybra 2.4 JTD
Fiat Punto MK2 1.2 16V Sporting
Fiat Punto MK2 1.2 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар