Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблеми с ксенон

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    проблеми с ксенон

    Здравейте наскоро си сложих ксенон на фиат браво 1.9 тд 100к. Отначало нямах проблеми но след 1 - 2 дена забелязах че когато вклюза от къси на дълги светлини или пресветна с светкавицата единия ми ксенон не свети и ми казаха че фиатите когато превклюзват светлини за стотни от секундата губят тока към късите и баластата неможе да презареди та въпросът ми е как може да се оправи това понеже вечер когато ми пресветнат или аз трябва да пресветна постоянно спира.

    #2
    xenon

    Колега тук е описано надълго и нашироко как се избягва този ефект.Също за безпроблемна работа се слага и реле на ксенона,така не връща смущения в таблото и не се рестартира малкия километраж,а също се разтоварва и ключа.Тук също е обяснено накратко явлението,аз също слагах ДРЛ и ксенон наскоро и манах по твоя път.Подготовка за ксенон и "дрл".Не е сложно просто иска малко време,някои необходими инструменти,кабели,клеми и такива дреболии и задължително мултицет.Четеш тук,записваш си какви цветове са кабелите за рязане и снаждане и си ти Успех!
    Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
    Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!

    Коментар


      #3
      Мерси за помоща, но при мен е свързано точно по този начин и пак гаснат другия вариант ми казаха някакъв кондензатор които задържа тока и така не позволява на ксенона да исгасне ?

      Коментар

      Working...
      X