Колеги помагайте.Слизам сутрента и колата няма грам ток.Смених акомулатора запалих с новия и няма проблем.На следващия ден сутринта с новия акомулатор пак няма грам ток.Колата е брава 1.9тд 75к.Днес отивам да си купя мултицет,че като се е тръгнало на разваляне,стария ми се развали.Че давайте идеи от къде да е подкарвам и какво да гледам.Ще се опитам първо сам а ако не мога ще я водя на лекар.При свален контактен ключ,захранване получава само радиото и запалката.Радиото е изклоючено и мисля,че не е от него.Махнах всички бушони и при включване на акомулатора ми се стори че пак има консумация(мултицета ми се развали и неможах да премеря съпротивлението а и незнам колко трябва да е )ПОМОЩ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
голяма отечка
Collapse
X
-
Re: голяма отечка
van02 написа:Колеги помагайте.Слизам сутрента и колата няма грам ток.Смених акомулатора запалих с новия и няма проблем.На следващия ден сутринта с новия акомулатор пак няма грам ток.Колата е брава 1.9тд 75к.Днес отивам да си купя мултицет,че като се е тръгнало на разваляне,стария ми се развали.Че давайте идеи от къде да е подкарвам и какво да гледам.Ще се опитам първо сам а ако не мога ще я водя на лекар.При свален контактен ключ,захранване получава само радиото и запалката.Радиото е изклоючено и мисля,че не е от него.Махнах всички бушони и при включване на акомулатора ми се стори че пак има консумация(мултицета ми се развали и неможах да премеря съпротивлението а и незнам колко трябва да е )ПОМОЩ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар