Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Табло от фиат Стило Абартт на обикновенно Стило?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Табло от фиат Стило Абартт на обикновенно Стило?

Колеги харесъл съм си табло от Abarth ще стане ли на обикновенно стило? Под обикновенно имам впредвис Stilo 1.2 16V декември 2002
    over the counter ed treatment

да, но трябва да се направи proxy scan след като се монтира . Иначе преди време бях питал един италянец които е с въпросното табло само че на дизелово стило mjet и ми беше каза че само го е монтирал и всички уреди си вървели за което малко съмнява ...

Коментар

Днес сложих табото, моето беше с една бука отзад черни, а от абарт е с 2 черна и бяла, но му закачих само черната и наистина след proxy всичко си трахна нормално, проблрма е че новото табло е на повече километри от старото и .... си показва неговите, друг проблрм които се получи е че имам проблем с airbaga и на старато табло като писне можех да го игнорирам с кръглия бутон който е от ляво на таблото а на новото не се получава нещо постоянно стои грешката );Някакви идеи?

Коментар

Правиш диагностика, намираш грешката за еърбега, четеш темата за отстраняване, ако е пасажерската седалка и... дано се оправи
        Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Проблема не е в седялката );Front crash sensor и няма оправия - 2 централи, 3 датчика и няма решение );

Коментар

за да ти тръгне менюто трябва да му сложиш навигация + 12В кабел свързан към ключа след тва на ново проксу. При абарта след като се махне навито менюто спира да работи колана не се заключва след 20 км и още др работи не работят

Коментар

За заключването след 20км си работи, до менюто мога да стигна но мъка ако има изкочила грешка, преди да писне за грешка нямам ядове да се разкарвам в менютата.

Коментар

Working...
              X