Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте колеги имам проблем с AIR BAG

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Alex_RT написа:
    Така.. нещо май комуникацията не се осъществява... Имам предвид, че ако колата ОРИГИНАЛНО е с един еърбег сега ако се монтира конзола за 2 броя ясно че ще дава грешка.Аз съм с Брава от 99 г (реална 99 г на производство), колана ми блокира декември 2013. Блокира така, че не мърдаше в никоя посока.Сега съм с колан от Брава 96 г. Няма абсолютно никакви кабели при колана, двете системи нямат нищо общо.Свалих си счупения колан с целия механизъм и сложих другия. Лампи не светят по таблото.
    Колата ми е излязла от завода с два еърбега , след това е претърпяла тежка катастрофа , таблото е било смляно защото е била ударена отстрани и са сложили табло от каквото са намерили , и след това колата е вкараха в Българя , със светеща лампа на еърбега така я купих .А и твоята кола е от 99 година и окабеляването се различава от това на кола 97-98 година,пиропатроните са същите не съм казала че се различават, ти погледна ли схемата която пуснах, за да ти стане ясно за какво говоря.Ето това е схемата на модела от 99 година ако можеш откри разликите.
    Прикачени файлове
    Fiat Marea 1.8i 1998 г. Gazova uredba
    Lancya Lybra 1.8i SW 1999 г. gazov injekcion

Коментар

В момента ми монтират колани без пиропатрони - механични ги нарече "майстора". Лампата ще продължи да свети, което най-вероятно ще ме принуди да разглобя таблото и изкарам.По-голям отзив защо ги нарекох майстори в кавички по-късно. Покрай колата разбрах, че съм ужасно мрънкало и приемам всяка щета по колата трагично. Как ще звучи ако задам най-често срещания въпрос в teenproblem форума = Това нормално ли е ?

Коментар

yelawolf_ написа:
        В момента ми монтират колани без пиропатрони - механични ги нарече "майстора". Лампата ще продължи да свети, което най-вероятно ще ме принуди да разглобя таблото и изкарам.По-голям отзив защо ги нарекох майстори в кавички по-късно. Покрай колата разбрах, че съм ужасно мрънкало и приемам всяка щета по колата трагично. Как ще звучи ако задам най-често срещания въпрос в teenproblem форума = Това нормално ли е ?
        ЛАМПАТА НА ТАБЛОТО /БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЯ Е ТЯ/ НЯМА НИЩО ОБЩО С КОЛАНИТЕ БИЛИ ТЕ МЕХАНИЧНИ ИЛИ С ПИРОПАТРОН.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Още една причина "майстор" да е в кавички. Грешно съм информиран. "Еърбега продължава да свети и бях в сервиз с компютър. "Майстора" ми каза, че всички колани стават и са стандартни (особено fiat marea/brava/bravo със сигурност )...Купих колани от същата кола като моята (от-до) и днес бях в сервиза с няколко минути закъснение. То не беше мрънкане, цупене, надменен тон... Преживях го. Причината, поради която закъснях беше, че съм на училище последните дни за оформяне. Опитах се да обясня, но бях отрязан по сравнително груб начин. И това преживях.Час по-късно ми звънят да ми кажат, ЧЕ КОЛАНИТЕ, КОИТО ТЕ МИ КАЗАХА ДА КУПЯ - не ставали и да отида да си прибера колата.Отивам в сервиза, който е извън града и заплащам 3924 млн. лв. за такси само и само да ми изтъкнат колко съм виновен, че съм им взел едва ли най-ценното време на света (е*ах тоя балкан стар) да ми монтират колани, донесени от друга планета, а не успели. Извиних се и ги попитах колко им дължа, и чак тогава ми предложиха да ми сложат коланите, с уговорката, че лампата за еърбега ще продължи да свети (понеже това е държавна тайна, и не може да се изрече по телефона). От безизходицата, в която съм се наложи да се съглася. Сега колата ми е в сервиза вече главоломно много време(картера не ми сменяха толкова време)..." Това е коментара, който готвих.

Коментар

Working...
          X