Alex_RT написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравейте колеги имам проблем с AIR BAG
Collapse
X
-
Fiat Marea 1.8i 1998 г. Gazova uredba
Lancya Lybra 1.8i SW 1999 г. gazov injekcion
-
В момента ми монтират колани без пиропатрони - механични ги нарече "майстора". Лампата ще продължи да свети, което най-вероятно ще ме принуди да разглобя таблото и изкарам.По-голям отзив защо ги нарекох майстори в кавички по-късно. Покрай колата разбрах, че съм ужасно мрънкало и приемам всяка щета по колата трагично. Как ще звучи ако задам най-често срещания въпрос в teenproblem форума = Това нормално ли е ?
Коментар
-
yelawolf_ написа:В момента ми монтират колани без пиропатрони - механични ги нарече "майстора". Лампата ще продължи да свети, което най-вероятно ще ме принуди да разглобя таблото и изкарам.По-голям отзив защо ги нарекох майстори в кавички по-късно. Покрай колата разбрах, че съм ужасно мрънкало и приемам всяка щета по колата трагично. Как ще звучи ако задам най-често срещания въпрос в teenproblem форума = Това нормално ли е ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Още една причина "майстор" да е в кавички. Грешно съм информиран. "Еърбега продължава да свети и бях в сервиз с компютър. "Майстора" ми каза, че всички колани стават и са стандартни (особено fiat marea/brava/bravo със сигурност )...Купих колани от същата кола като моята (от-до) и днес бях в сервиза с няколко минути закъснение. То не беше мрънкане, цупене, надменен тон... Преживях го. Причината, поради която закъснях беше, че съм на училище последните дни за оформяне. Опитах се да обясня, но бях отрязан по сравнително груб начин. И това преживях.Час по-късно ми звънят да ми кажат, ЧЕ КОЛАНИТЕ, КОИТО ТЕ МИ КАЗАХА ДА КУПЯ - не ставали и да отида да си прибера колата.Отивам в сервиза, който е извън града и заплащам 3924 млн. лв. за такси само и само да ми изтъкнат колко съм виновен, че съм им взел едва ли най-ценното време на света (е*ах тоя балкан стар) да ми монтират колани, донесени от друга планета, а не успели. Извиних се и ги попитах колко им дължа, и чак тогава ми предложиха да ми сложат коланите, с уговорката, че лампата за еърбега ще продължи да свети (понеже това е държавна тайна, и не може да се изрече по телефона). От безизходицата, в която съм се наложи да се съглася. Сега колата ми е в сервиза вече главоломно много време(картера не ми сменяха толкова време)..." Това е коментара, който готвих.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар