Колеги има ли разлика в инсталацията на AIR BAG системата на Фиат Мареа 1998година , и Фиат Брава 1997 година , защото си купих части от брава и да знам дали ще паснат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравейте колеги имам проблем с AIR BAG
Collapse
X
-
iveto_87 написа:Колеги къде се намира датчика за пасажерския AIRBAG , и какво според въс трябва да се сменя , за да проработи както трябва?Имали вероятност и на тази централа да и е станало нещо ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Аз имам същия проблем.Във вторник в морга намерих колани от Брава, и при монтажа пиро-патрона на новия колан гръмна в ръката на лешпера :vСледователно аз продължавам да си карам без колани на запалена свещ в колата да не ме засече някой олигофрен, или просто да не ме спрат полицаи.Доколкото разбрах, за да пасват коланите трябва да са от коли с еднакви екстри, така ли? Да добавим и това, че ако самия колан не е монтиран и не е пригоден за съответната кора той стои затегнат, защото е под съвсем друг градус?Радвам се на всякакви отговори, защото ми писна да дебна да се мушкам под затегнат колан, ще взема да посинея и да ме спрат, че изглеждам като смърф в катафалка...
Коментар
-
При мен датчика в пасажерския колан го няма , а аз си предпочитам да си оправя еърбег системата , защо преди време катастрофирах с Либрата , и ако не бяха еърбезите , щях наи леко да се отърва с счупена глава , а с еърбега се разминах само с оплаха и материални щети .А защо нямам букса под седалката където да се закачи тоя дадчик.А и до сега хвърлих доста пари за нов еърбег капака на еърбига , и ценралата , за това е малко късно за отказване.Fiat Marea 1.8i 1998 г. Gazova uredba
Lancya Lybra 1.8i SW 1999 г. gazov injekcion
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар