Има ли някакъв шанс да се преправи детонационен датчик от 1.6 при браво/а, така че да пасне на пунто 1.2?На бравото е с 3 пина, при Пунто е с 2. Тази разлика от 3 mV/g дали е някаква фатална? Дайте някакви идеи кое и как да вържа и после ще тествам резултата По моите кофти електричарски разбирания, тряба да свържа само първите 2 пина на тройния, но даали е така SmileПунтоБраво/а
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преправяне детонационен датчик?
Collapse
X
-
Май ме е шубе да рискувам... Девойката още не се е нарадвала на колата и да почнем с ремонт на двигателя... Ще бъде малко кофти"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Защото излиза като грешка, ама вместо за Пунто 1.2 ми пратиха такъв от Браво 1.6, но явно няма да го бъде в предвид функцията, която изпълнява.6: P1325 - Детонационен сензорhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=107751Ако смяташ, че проблема не е в него, казвай преди да съм купил друг Да допълня, че грешката не се записва веднага, а след някакво неопределено време/събитие.Това представлява моя хубавец:"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Защото излиза като грешка, ама вместо за Пунто 1.2 ми пратиха такъв от Браво 1.6, но явно няма да го бъде в предвид функцията, която изпълнява.6: P1325 - Детонационен сензорhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=107751Ако смяташ, че проблема не е в него, казвай преди да съм купил друг Да допълня, че грешката не се записва веднага, а след някакво неопределено време/събитие.Това представлява моя хубавец:Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Коментар
-
hood, ако номерата му са същите с радост ще те отърва от него, поне да съм сигурен, че работи коректно.emzo написа:A на кое гориво ти дава грешката ?Ся ще кажеш не знам - ами казах ти, оправя я на бензин и тогава я карай на газ."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар