Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не работи дисплея на радиото - брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не работи дисплея на радиото - брава

Здравейте, колеги, от миналата година някъде дисплеят си свети където си иска, не ми се вярва да може да се направи нещо, ама дразни това, защото така в колата няма часовник Миналата година от време на време се виждаше добре целият, но сега си свети само това, на снимката долу
    Прикачени файлове
    кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
    кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Има един гаден лентов кабел и една гадна букса в която влиза. ... И разглобяването е гадно... и сглобяването е гадно, абе гадна работа ама 3-4 такива вече съм съживил. Моя сега прави същите номера от време на време ама.... обущар със скъсани обувки.
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

При мен проблема беше подобен, не се показваха целите символи, а ако го притиснех леко с пръст се оправяше. Проблема след като го отворих, се оказаха самите спойки на дисплея. Те са доста, имаше над 5-6 за презапояване, занесох го на един приятел да ги презапои и 1 година вече не е мръднало. Най-вероятно и при теб проблема е подобен, без разглобяване няма да минеш.

Коментар

Да, помислих, че е нещо такова и не контактува, обаче тука и да го бутам с пръст и да не го бутам няма промяна никаква :D Миналата година при някаква определена температура около 22-24С в купето светеше добре целият, пък сега при никакви градуси не свети, само така си стои да ме дразни Нямам с какво да го извадя, нали някакви шишове трябват, ако има някой от Варна да го закарам да го погледне ще е ок, че така трябва да мисля някакъв друг часовник, пък не ми се слага някаква грозотия
        кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
        кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Коментар

И моя дисплей при натискане се вижда всичко.За вадене се вади лесно касетофона.Но има болчета еврейска звезда дето ме спъват да го разкостя.И сега съм пред дилема дали да не мина на купешки касетофон или да мъча този.
          Fiat Brava 1.9 JTD

Коментар

Working...
          X