Здравейте.Нов съм във форума, иначе го посещавам да прочета това-онова. До сега карах Пунто 1.1 55коня 95г. ама вече взе да се предава количката и съм на път да се сдобия с Гранде 1.3 75коня мултиджет 2008г. Та то си има едно бутонче за включване на електроусилвателя. Човека каза, че го ползва за паркиране на тясно. Въпроса ми е дали е проблем и дали е опасно ако шофирам извън града и ми е включена тая схема. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Използване на електроусилвателя на волана извън града
Collapse
X
-
Четох някакви неща, че при скорост над 70 км, усилвателя се изключва.Ако сегашното ти пунто е без хидравлика, заради което предполагам, че пишеш тази тема, то управлението на грандето ще ти се стори като детска игра и CITY-то въобще няма да ти е нужно, дори и за паркиране."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
Bane
Аз да добавя, че дори и да не го използвате пак може да изгори (което при по-старите пунтаци е чест проблем, за новите не знам), електроусилвателя се състои от 12 мисля намотки, като е пуснато ситито бачкат всичките, като не е пуснато бачкат половината. Но усилвателя винаги работи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар