BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв ксенон за Крома 2008 ?
Collapse
X
-
Bravo 1.9d 97г
-
Разлика има, огромна, в полза на ксенона, но само ако той е "топъл".Айде излез на натоварен път, дето караш 60+% на къси, докато ти "загрее" ксенона, реално си караш на къси.Излишно е да спорите.Технически погледнато ВО е прав.И ти си прав, че светиш повече, но твоя вариант има недостатък, времето за реакция на ксенона.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Разлика има, огромна, в полза на ксенона, но само ако той е "топъл".Айде излез на натоварен път, дето караш 60+% на къси, докато ти "загрее" ксенона, реално си караш на къси.Излишно е да спорите.Технически погледнато ВО е прав.И ти си прав, че светиш повече, но твоя вариант има недостатък, времето за реакция на ксенона.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
Леле леле, как се захапахте .. Хубави разсъждение и доводи се получиха. Благодаря за предложенията. Няма да слагам ксенон на дългите, на мнението на ВО съм (поне за момента).Въпроса беше, за какъв ксенон да се оглеждам. До момента разбрах да взимам 55W с AC баласт (който баласт нямам представа какво представлява). Нямам представа от ксенони, също някой да каже на лупата какъв е H1 или ... и колко К ще ми препоръчате ?
Коментар
-
6000К само на късите съм аз на дългите съм си с нормална крушка на халогените съм си с нормална крушка на дългите никога няма да си сложа Ксенон при положение че карам предимно на натоварени пътища и много често се превключва Къси/Дълги може би някой по хубавки крушки на Дългите ама не се знае когавиж може би на халогените но 4300КПС: ти сам си преценявайШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
nsn написа:...За второто където не си съгласен ти предлагам следния тест:мойта кола е с ксенон на къси/дълги 6000К и като имам път към София(вечерно време) да ти се обадя и ако има от къде да се вземат хубави крушки(Н1)ги монтираме на мойта кола и ще видим има ли разлика или не,но държа да има и други хора от форума.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:nsn написа:...За второто където не си съгласен ти предлагам следния тест:мойта кола е с ксенон на къси/дълги 6000К и като имам път към София(вечерно време) да ти се обадя и ако има от къде да се вземат хубави крушки(Н1)ги монтираме на мойта кола и ще видим има ли разлика или не,но държа да има и други хора от форума.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:направи снимка на стена и плюс това говорим за китайски ксенон,а не за заводскиA20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
dolarcho написа:Взех 75W Н1 6000к. Днес очаквам да пристигне при мен. След монтажа ще щракна 2-3 снимки да кажете как ви изглежда.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
emzo написа:dolarcho написа:Взех 75W Н1 6000к. Днес очаквам да пристигне при мен. След монтажа ще щракна 2-3 снимки да кажете как ви изглежда.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар