Здравейте колеги!Искам да попитам ако си закупя ето тези 2 кабела:http://www.ebay.com/itm/3-Pin-to-16-...xp=mtrдали ще мога да свържа бордовия компютър на автомобила ми с лаптоп? Автомобилът е Fiat Punto 1998 1.2, 16V, 85hp.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ относно кабели за диагностика
Collapse
X
-
С този от 14.99 USD ще можеш да четеш данните от двигателя, но не виждам за какво ти е другия кабел? Ако искаш да можеш да четеш данни и за въздушни възглавници, АБС и други, ще трябва да модифицираш този кабел, а как - има достатъчно писано във форума. Аз съм си взел кабел за 34 лв. и след лека модификация, няма проблем да си тествам всичко, каквото ме интересува по колата.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
-
Няма как да го направя само с този за 14.99, защото буксата ми е само с 3 крачета (пина) и ми трябва преходник като този от първия линк Та затова питам дали двата ще се сработят и ще стане работата да мога да си чета грешките и да си ги изтривам от компютъра, както и да разглеждам другите данни, които се показват от сензоритеFiat Punto ELX 4/5 врати 1998
1.2, 16v, 85hp
Коментар
-
gerchooo написа:Няма как да го направя само с този за 14.99, защото буксата ми е само с 3 крачета (пина) и ми трябва преходник като този от първия линк Та затова питам дали двата ще се сработят и ще стане работата да мога да си чета грешките и да си ги изтривам от компютъра, както и да разглеждам другите данни, които се показват от сензорите
Коментар
-
Колега, преди да поръчаш каквото и да е от китайците, провери за него в продавалник.Доста често излизат неща на сходни до китайските цени и ти ги доставят за 2 дена"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
gerchooo написа:Няма как да го направя само с този за 14.99, защото буксата ми е само с 3 крачета (пина) и ми трябва преходник като този от първия линк Та затова питам дали двата ще се сработят и ще стане работата да мога да си чета грешките и да си ги изтривам от компютъра, както и да разглеждам другите данни, които се показват от сензоритеFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Тя не се ли командва от двигателчето за празен ход? Колкото до него процедурата беше: запалваш без да буташ педала на газта, чакаш 5 мин да се самообразова и си готов.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
В крайна сметка не разбрах какъв кабел да си закупя, за да мога да си правя диагностика (наблюдавам и чистя грешки) и да си наблюдавам показателите при запален двигател.Някой ще даде ли обективно мнение? До сега предложените ми кабели са все 16 пинови при положение, че на мен куплунгът на ECU-то ми е 3 пинов.https://www.youtube.com/watch?v=nDhcee83hIIFiat Punto ELX 4/5 врати 1998
1.2, 16v, 85hp
Коментар
-
В крайна сметка не разбрах какъв кабел да си закупя, за да мога да си правя диагностика (наблюдавам и чистя грешки) и да си наблюдавам показателите при запален двигател.Някой ще даде ли обективно мнение? До сега предложените ми кабели са все 16 пинови при положение, че на мен куплунгът на ECU-то ми е 3 пинов.https://www.youtube.com/watch?v=nDhcee83hIIFiat Punto ELX 4/5 врати 1998
1.2, 16v, 85hp
Коментар
-
1.2, 16v, 85hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар