Колеги решил съм да сложа ксенон на Бравата но се обърках от цени и келвини.Гледам цени от 35 до 105 лева.Има ли някаква осезаема разлика.Във форума четох че трябва да се преправи ел захранванетозащото колата е 97.Благодаря Ви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на ксенон система на Брава
Collapse
X
-
кола
Зависи колко пари имаш такова ще купиш и обикновено е 6000Кhttp://www.ksenoni.com/Най много да сложиш една реле
-
vgeorgiev написа:Ксеноните идват от едно и също място - Китай.Единствено брандинга е различен (дори и на български език).Искам да кажа да не се хвърляш на ксенони за 100 лева. Вземи си същите за 40 лева от продавалник.Fiat Brava 1.9TD 100
Коментар
-
u_bo
deforse написа:vgeorgiev написа:Ксеноните идват от едно и също място - Китай.Единствено брандинга е различен (дори и на български език).Искам да кажа да не се хвърляш на ксенони за 100 лева. Вземи си същите за 40 лева от продавалник.
Коментар
-
Колегите с ксенони да кажат кой са изпитани и не правят проблеми.Целта не е да си вземеш за 40 лв. и после да си чудиш какво да правиш като не ти свърши работа. Така, че споделете своя опит.Аз също съм се запътил за ксенон и оглеждам.Но много марки цени и места който предлагат.Fiat Brava 1.9 JTD
Коментар
-
nemobg написа:Колегите с ксенони да кажат кой са изпитани и не правят проблеми.Целта не е да си вземеш за 40 лв. и после да си чудиш какво да правиш като не ти свърши работа. Така, че споделете своя опит.Аз също съм се запътил за ксенон и оглеждам.Но много марки цени и места който предлагат.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
И аз да се изкажа имам колата от 3г Мареа ТД100 ксенон ползвам от 2г 9м първия ми струваше 35лв големите баласти изкара ме 2г сега съм с ксенон за 30лв слим баласти за сега няма проблеми,само ако ти изгори някоя крушка на ксенона не си прави труда да я сменяш ще ти излезне по скъпо направо си купи нов за 30-35лв1 ми ксенон е от Продавалника(възможно най евтиния 6000к Н1)2 от Руски пазар пак най евтиния 6000к Н1По колата нищо не съм преправял по инсталацията и всичко си работи и няма смущения и премигвания на ксенона
Коментар
-
http://xenon.bg/Моя е от там, и 3 години нямам грижи. Не знам на рефлекторни фарове(първо, че е гадно за другите) как светят различните цветове, но мисля, че не трябва да има разлика и ти препоръчвам 4300К .Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
u_bo написа:А ка се различават тези на прав от тези на променлив ток ? По какво да се разбере какъв е баласта?AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Колега слагай от 40 лева и си свиркай, 1 година да изкара ще са си изкарали парите и после нов. Безопасността няма цена, но разликата в този за 40 и този зз 80 не е чак толкова фрапираща според мен.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Ето разликата на ксенон от 40лв и 100лв 6000к....Как може да се заблуждавате че ксенон от 40лв е същия като този от 100лв.От тея форуми ще ви затъпеят мозъците.Спрете поне да лъжете хората(макар и неволно).Много от вас като са си сложили ксенон за 40лв мислят че са си сложили КСЕНОН....Е ЖЕСТОКО СЕ ЗАЛЪГВАТЕ.Но поне спрете да пишете глупости по форумите и да залъгвате хората.Ксенона от 40лв вечер особено при дъжд не върши никаква работа.(Ако не сте ползвали истински ксенон няма как да разберете и пак ще се мъчите в тъмното).Истинския ксенон свети 10 пъти по силно от обикновенка крушка с нажежаема жичка.А ментето от 40лв свети 1 път по силно и то синкаво и в дъжд нищо не се вижда.П.С...дори евтините 55вата комплекти светят по слабо от истинска 35 ватова система...Прикачени файловеFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Колега, тва е обречена кауза, не се мъчи да им обясняваш разликата, разгледай и другата тема , вече опитах.По - добре им кажи - вървете си купете от 20 лева най - евтиния ксенон ,страшен е , убийствен е .http://forum.fiatforum.bg/viewtopic....tart=135При условие ,че хората не знаят какво е DC и АС .....Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
На мен ми прави впечатление, че се карате за глупости. Кажете по-конкретно, защо едните са по-скъпи, а другите по-евтини. Защо да вземем по-скъпите, вместо по-евтините, ще спестим ли така, или ще се набутаме. Има хора, които не знаят разликата между изправен и променлив ток, не всеки го влече електроника, сигнали, импулси и такива неща. Само говорите в пари, от 50лв са боклуци, от 100лв са перфектни. Кажете кое, какво е, а хората те ще си направят сметката, кое им е по-изгодно и кое им върши работата. Предложете от къде да се закупи, предложете изпитана марка, модел. Бъдете по конкретни.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар