Та така,оригиналното ми дистанционно спря да работи поради многократно изтърване и съответно счупване на краченцата на диода.Веднъж вече е запоявано,но беше в по-добро състояние и изкара около година.Сега и двете крачета са отчупени от основата на диода.С какъв НОВ диод да го заменя(в сервиза,не аз)който да отговаря на показателите на стария?Въобще имат ли диодите някакви технически характеристики и как да разбера какви са? Колата е Дедра 2.0 16В вагон
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на светодиод на дистанционно
Collapse
X
-
Те че излъчват си излъчват.Просто ми казаха да разбера отнякъде характеристиките на моя си диод.Ходих на 1 2 места,но учтиво ме отказаха.След това си лафихме с един приятел и той ми спомена за негов човек алармаджия.Та занесох го аз и му обясних за кво иде реч.Късмет че още първия запоен на дистанционното показа перфектна работа след теста върху каручката ми.Самия майстор ми каза,че имало разлика в диодите.Удоволствието да не заключвам колата като Жигулка ми костваше невероятните 5 лева.За бургазлии обяснявам къде се намира.От Трапезица посока М.Рудник се слиза от моста,а оттам към пристанището и веднага от лявата страна има едни нови халета.В първото е точния човек,има и телефон на ролетната врата.Поздравип.с Ключа го поисках преди да стане колата,т.е бях се навил,че няма да има резултат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар