Здравейте. Понеже моето табло изгоря днес го смених с таботещо от човек от форуна. Обаче.....Всичко наред показва си свети си но е на италиански а нямам достъп до менюто. Има достъп само до предупреждението за скорост и толкова. Другите опции ги няма. Не мога даже и часовника да сменя. Някакви идеи?П.с. опааа.... мигат километрите. Май ще трябва proxy alignment. Някой от Габрово да помогне?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прлоблем след подмяна на табло на стило.
Collapse
X
-
Re: Прлоблем след подмяна на табло на стило.
evgeni85 написа:Здравейте. Понеже моето табло изгоря днес го смених с таботещо от човек от форуна. Обаче.....Всичко наред показва си свети си но е на италиански а нямам достъп до менюто. Има достъп само до предупреждението за скорост и толкова. Другите опции ги няма. Не мога даже и часовника да сменя. Някакви идеи?П.с. опааа.... мигат километрите. Май ще трябва proxy alignment. Някой от Габрово да помогне?Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Re: Прлоблем след подмяна на табло на стило.
evgeni85 написа:Здравейте. Понеже моето табло изгоря днес го смених с таботещо от човек от форуна. Обаче.....Всичко наред показва си свети си но е на италиански а нямам достъп до менюто. Има достъп само до предупреждението за скорост и толкова. Другите опции ги няма. Не мога даже и часовника да сменя. Някакви идеи?П.с. опааа.... мигат километрите. Май ще трябва proxy alignment. Някой от Габрово да помогне?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Случайно да не си пробвал да търсиш из менюто нещата в движение защото тогава излизат много малко опции в менюто заради сигурност като шофираш да не се занимаваш със странични работи, аз така в движение търсех да си сверя часовника ама много малко опции и го няма, като спрях на едно място на свободна и оп появиха се всичките опции!
Коментар
-
milenskia написа:Случайно да не си пробвал да търсиш из менюто нещата в движение защото тогава излизат много малко опции в менюто заради сигурност като шофираш да не се занимаваш със странични работи, аз така в движение търсех да си сверя часовника ама много малко опции и го няма, като спрях на едно място на свободна и оп появиха се всичките опции!
Коментар
-
evgeni85 написа:Значи издирва се човек от Габрово и околностите пиещ бира и можещ да ми удари едно рамо че нямам кабели.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:evgeni85 написа:Значи издирва се човек от Габрово и околностите пиещ бира и можещ да ми удари едно рамо че нямам кабели.NikMar написа:Т.е. ето тава http://www.programatoribg.com/elm327/ ли имаш впредвид?Прикачени файловеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:NikMar написа:evgeni85 написа:Значи издирва се човек от Габрово и околностите пиещ бира и можещ да ми удари едно рамо че нямам кабели.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар