Колеги,Извинявам се, че пускам темата тук, но в Опел форума не са много отзивчиви. Та да си дойдем на думата. Има ли някой Оп-ком и има ли желание да ми услужи? През мен минаха два броя, но проблема им е, че са бъгави и немогат да се свържат по протокол KW82 чрез пин 12. По чуждите форуми има ограничена информация за замяна на едно от съпротивленията, но при мен това не проработи. Честно казано ме е страх да си купя Оп-ком, защото може да е същия като двата които минаха през мен.Още веднъж се извинявам, че питам тук, но във форума има доста хора, които се занимават не само с Фиат. Ей тук ми е и темата в Опел форума http://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=119142Ако си пуснал темата и там в "Общи Приказки" , няма да са отзивчиви.Темата е преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диагностика на Опел Корса
Collapse
X
-
Темата там е пусната в който раздел трябва. Тук нарочно не я пуснах в Автоелектроника, защото не става въпрос за Фиат. Както и да е.Емо, ти можеш ли да помогнеш с Аутоком? На мен ми трябва да си въведа ръчно сервизния интервал и да и направя фаровете да светват след запалване.С Оп-кома всичко друго ми работи с изключение на тази комуникация по пин 12.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Kemaloff написа:Темата там е пусната в който раздел трябва. Тук нарочно не я пуснах в Автоелектроника, защото не става въпрос за Фиат. Както и да е.Емо, ти можеш ли да помогнеш с Аутоком? На мен ми трябва да си въведа ръчно сервизния интервал и да и направя фаровете да светват след запалване.С Оп-кома всичко друго ми работи с изключение на тази комуникация по пин 12.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:Паленето на фаровете едва ли ще стане с Аутоком.Щом искаш да си палиш фаровете,имаш ли сервизния код на колата ?????Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Kemaloff написа:Mury написа:Паленето на фаровете едва ли ще стане с Аутоком.Щом искаш да си палиш фаровете,имаш ли сервизния код на колата ?????Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар