Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто 1.2 16в прекъсва

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто 1.2 16в прекъсва

Колеги някой може ли да ми каже каква е причината да прекъсва колата ми 2000г е пунтото. Като го запаля на свободен ход не прекъсва, но като я покарам малко и загрее започва да прекъсва и губи мощност

Какво разбираш под "прекъсва" ?Придърпва ли или какво?
    _/''''''''''''''''''''''''\_
    //---------------\\
    [( )== //// ==( )]
    |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

да колега придърпва и няма никаква мощност.

Коментар

Да не е мап сензор?
        Fiat PUNTO 176 1.2 85 16V Sporting 99

Коментар

не знам колега. Днес минах през един сервиз, но не можаха да свържат компютъра им майсторите............ и казаха, че може би е бобината. Утре ще я карам на диагностика в друг сервиз.

Коментар

Ако двигателя не работи равномерно и на при натискане на газта "прескача" и от ауспуха газовете са на тласъци най-вероятно причината е проблем в запалителната система -свещи, кабели, бобини.
            _/''''''''''''''''''''''''\_
            //---------------\\
            [( )== //// ==( )]
            |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

Колега забелязтл съм я , че на едно место ми държи нидки обороту като загрее. Около 600 700 и неработи бормално плюс това мисля,че пуши повече от преди. Чудя се дали на диагностиката ще ми кажаат какво и е.

Коментар

От ауспуха излизат нормално газовете. Извинете ме за писането просто съм със смотан телефон

Коментар

Колеги днес ходих в сервиза и ми казаха, че е бензинова помпа и че колата няма налягане. В друг сервиз ми казаха, че първо трябва да видя свещите и кабелите аз наистина не съм ги сменял никога и казаха , че не е помпата :Д:Д:Д:. Някой знае ли сервиз в София, който могат да ми кажат какво и е на колата и да ми я направят.....

Коментар

Колеги като измера налягането и ако е ниско направо да сменям помпата или да им кажа да проверат свещите?

Коментар

Колеги знаете ли дали имам горивен филтър на пунтото 1.2 16в 2000г е ?

Коментар

Ниско налягане на бензина - помпа или регулатор. пратил съм ти ЛС за майстори в София, да не им правя реклама в темата. Не че не са правили половината коли във форума, де
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Mersi kolega . Moje li da sa sveshtite I kabelite?

Коментар

Колеги смених свещи и кабели и се оправи колата .

Коментар

Working...
                            X