Здравейте ще сменям компютъра на двигателя но не знам какво ми трябва освен компа трябва ли ми имобилайзера от другата кола или не е нужно да се сменя ако е нужно програмиране скъпо ли е и т.н. благодаря предварително на отзовалите сеГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет при смяна на КОМПЮТЪР на 1.9 JTD
Collapse
X
-
И аз щях да пускам тема за подобен въпрос, но да ползвам тази на колегата:Ще ми се да разкача компютъра и да му пръсна с контактен спрей всички букси. Струва ми се, че има нужда, тъй като по друг начин не мога да си обясня няколкото аномалии, освен с лоши връзки.Та питам: при изгасена кола, с НЕразкачен акумулатор, ако откача клемите на компютъра, мога ли да очаквам неприятни изненади? Например радиото да ми поиска кода (който не знам засега) или нещо друго?!?
Коментар
-
Re: Съвет при смяна на КОМПЮТЪР на 1.9 JTD
vladiseka4a написа:Здравейте ще сменям компютъра на двигателя но не знам какво ми трябва освен компа трябва ли ми имобилайзера от другата кола или не е нужно да се сменя ако е нужно програмиране скъпо ли е и т.н. благодаря предварително на отзовалите сеГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Всички специалисти се изредихте да давате акъл. Да го направя и аз Ето как става просто, кратко и ясно само със смяна на компа:HOW TO ECU EDC15C5 ресет на имо-то.С две думи: 1) в компа се пазят номерата на ключовете.2) взимаш нов комп и му слагаш фабрични настройки3) слагаш и палишПървия ключ, с който ще запалиш става "червен".Защо се налага смяна на компа ?P.S. Колегата m0r0 продава EDC15C7 с ключовете и имото.Исках да го взема, но не е като моето (Ц5).04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:Всички специалисти се изредихте да давате акъл. Да го направя и аз Ето как става просто, кратко и ясно само със смяна на компа:HOW TO ECU EDC15C5 ресет на имо-то.С две думи: 1) в компа се пазят номерата на ключовете.2) взимаш нов комп и му слагаш фабрични настройки3) слагаш и палишПървия ключ, с който ще запалиш става "червен".Защо се налага смяна на компа ?P.S. Колегата m0r0 продава EDC15C7 с ключовете и имото.Исках да го взема, но не е като моето (Ц5).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар