Здравейте колеги,да се включа и в този раздел, че до сега само в дизел раздела се оплаквах Преди малко докато карах ми присветна една лампичка на таблото (жълта или оранжева). Премигна за секунда и дори не успях да я фиксирам хубаво какво и е означението. Става дума за нафтов фиат брава ТД100 (от подписа). Пада се горе долу в средата на таблото и леко в дясно. Каква ще да е?Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампичка на таблото? Брава TD100
Collapse
X
-
Ако е номер 7 си мисля ,че е червена и светва ако изгори някоя крушка на стоповете.Ако е 11 то това е имобилайзера който щом си демонтирал за ремонт ако искаш е трябвало да премахнеш.Това е мое мнение.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
UPDATE:оказа се лампа 7 (за стоповете). Оранжева е! сега докато ми мигаха аварийните премигна 5-6 пъти и въпросната лампа на таблото. Огледах крушките, но бяха всички здрави. Утре на светло ще огледам пак по-внимателно.Благодаря на Tornado за пореден път за съдействиетоFiat Brava 1.9TD 100
Коментар
-
deforse написа:UPDATE:оказа се лампа 7 (за стоповете). Оранжева е! сега докато ми мигаха аварийните премигна 5-6 пъти и въпросната лампа на таблото. Огледах крушките, но бяха всички здрави. Утре на светло ще огледам пак по-внимателно.Благодаря на Tornado за пореден път за съдействиетоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар