Здравейте, някой може ли да помогне. Имам Фиат Стило 1,6 16V, във време на движение иазгасва двигателя и изпсва: MOTOR FILLED; ASR Stop engin; wire is lost. Изключвам ключа и стартирам двигателя наново. Понякога при стартиране мига лампичката на икономайзера и двигателя не пали. Пак го връщам ключа и така няколко пъти и запалва. Изминавам 100м до километър и пак изписква зумера и изгасва двигателя. Това го прави от 2 до 10 пъти о после съм изминавал и 500 км. На диагностика не показва никакви записани грешки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Стило - Двигател гасне по време на движение
Collapse
X
-
Re: Фиат Стило - Двигател гасне по време на движение
smlad написа:Здравейте, някой може ли да помогне. Имам Фиат Стило 1,6 16V, във време на движение иазгасва двигателя и изпсва: MOTOR FILLED; ASR Stop engin; wire is lost. Изключвам ключа и стартирам двигателя наново. Понякога при стартиране мига лампичката на икономайзера и двигателя не пали. Пак го връщам ключа и така няколко пъти и запалва. Изминавам 100м до километър и пак изписква зумера и изгасва двигателя. Това го прави от 2 до 10 пъти о после съм изминавал и 500 км. На диагностика не показва никакви записани грешки.FIAT STILO 1.6 16V. 2002
Коментар
-
Здравейте, днес точно това направих, разкачих акумулатора и прегледах връзките. всички си бяха добре затегнати. не съм я мил. Разкачвах и куплунзите, чсти и добре уплътнени. Запалих колата и изчаках да загрее, и не прекъсна двигателя. Прибрах се от работа и пак не го направи, дано да е било някаква лоща връзка.Valio
Коментар
-
smlad написа:Здравейте, днес точно това направих, разкачих акумулатора и прегледах връзките. всички си бяха добре затегнати. не съм я мил. Разкачвах и куплунзите, чсти и добре уплътнени. Запалих колата и изчаках да загрее, и не прекъсна двигателя. Прибрах се от работа и пак не го направи, дано да е било някаква лоща връзка.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар