Здравейте, имам следният проблем с фаровете за мъгла-при натискане на копчето се отразява на таблото,че всичко е наред (светва индикацията) но не светят!Колата е Fiat Punto 1.2 16v HLX 2000г.Въпросът ми накъде да се насоча -предпазители,реле.....нямам идея!Колата я имам от 1 месец.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фаровете за мъгла не светят!
Collapse
X
-
Ако ррушката работи, бушоните са здрави, ток до бушоните има, масата на фаровете е ОК, ток до кабела за лампата няма, тогава прочети това. Проблем с къси светлиниМоже да е от полза.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
goroeva написа:M5kov написа:То гаранция, че има крушки, а здрави ли са? :DБушоните прегледа ли?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
taptam написа:провери всичко бушони след като от скоро я имаш или я замери стига ли ток до крушките
Коментар
-
На средната конзола колко "копчета" за халогени имаш? Ако е само едно то е за задната светлина за мъгла. Ако имаш две, второто е за предните халогени, които се намират ВЪТРЕ във фаровете. Най-външната лампа, от към калниците. Релето за тях се намира при акумулатора, предполагам и бушона е там!!! Вътре в купето ти е само релето за късите.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:На средната конзола колко "копчета" за халогени имаш? Ако е само едно то е за задната светлина за мъгла. Ако имаш две, второто е за предните халогени, които се намират ВЪТРЕ във фаровете. Най-външната лампа, от към калниците. Релето за тях се намира при акумулатора, предполагам и бушона е там!!! Вътре в купето ти е само релето за късите.
Коментар
-
AdViSoRa написа:На това пунто бушона за халогените е в кутията до акумулатора. Мойте не светят и проблема е в кабелите до самия фар.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар