Здравейте, Колеги. Интерсува ме на колата от подписа- базово изпълнение- има ли окабеляване до плафоните на задната седалка? Аз на тяхно място имам закачалки, но съм решил да си сложа плафони. Та въпроса е- по лесния или по трудния начин ще стане. Втори въпрос- ако няма окабеляване- откъде за взема захранване?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задни плафони на Мarea Weekend
Collapse
X
-
Re: Задни плафони на Мarea Weekend
dobrujanetza написа:Здравейте, Колеги. Интерсува ме на колата от подписа- базово изпълнение- има ли окабеляване до плафоните на задната седалка? Аз на тяхно място имам закачалки, но съм решил да си сложа плафони. Та въпроса е- по лесния или по трудния начин ще стане. Втори въпрос- ако няма окабеляване- откъде за взема захранване?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Може и да имаш, но само като провериш ще разбереш, иначе захранване най логично е да е продния плафон. пп Принципно може и от багажника, пак ще свети ама няма да емного функционалноКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Може и да имаш, но само като провериш ще разбереш, иначе захранване най логично е да е продния плафон. пп Принципно може и от багажника, пак ще свети ама няма да емного функционалноШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
dobrujanetza написа:Чакам трайно затопляне за два дни и започвам сваляне на корите.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
S_BANKOV написа:Може и да имаш, но само като провериш ще разбереш, иначе захранване най логично е да е продния плафон. пп Принципно може и от багажника, пак ще свети ама няма да емного функционалноBrava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар