Принципно,гледам в колата винаги да има нафта и да не свети лампата,ама понякога,като я запаля и стрелката е в минимума ми изписва въпросната грешка,стрелката пада в най-долно положение и пак се връща на положението си колко нафта има.Някакъв датчик се бъгясва или кофти връзка има нейде ? Като не свети лампата не го прави тоя номер,също и не го прави постоянно,няма някаква закономерност всеки път да го прави ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fuel sensore fault Stilo 115 JTD.
Collapse
X
-
Fuel sensore fault Stilo 115 JTD.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!Етикети: –
-
Еми, Стило! И на мен ми го изписва от време навреме. Както каза някой: най - нелогичният автомобил.Не съм се занимавал и ще следя темата. Между другото, на диагностика излиза тази грешка.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
-
lhristov написа:Еми, Стило! И на мен ми го изписва от време навреме. Както каза някой: най - нелогичният автомобил.Не съм се занимавал и ще следя темата. Между другото, на диагностика излиза тази грешка.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
И при мен си излиза като наближа минимума...и си стои записана при грешките...чистя я и пак докато не падне нивото на нафтата към минимума...вероятно нещо в резервоара се бъгва някой датчик ама не ми се е занимавало да го отварям...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
По пътя на логиката би трябвало проблема да е евентуално няква кофти връзка в таблото,защото нивомера реално си показва правилно нивото на нафтата,друг е въпросът,че наистина в стило няма нищо логично.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
същата история при бензиново 1.6 16V при светнала лампа почти всеки път ми писка за грешка в сензораама ме мързи да вадя помпата да вида що така се гаври с менШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
То акъла е към Princo, но ще кажа аз: Аааа не, в тоя студ не барам. Предпочитам да покажа ключа, загрява, тръгвам и пристигам.Та тази грешка е още едно напомняне да се долее гориво в резервоара. Застраховка демек! Най-вероятно са буксите. Лоша връзка. Или механична, на нивомера. Запецва на някакво положение. Ще се оправи или пък решението е просто да не се допуска да светне лампата. Елементарно.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Princo написа:По пътя на логиката би трябвало проблема да е евентуално няква кофти връзка в таблото....AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
lhristov написа:Еми, Стило! И на мен ми го изписва от време навреме. Както каза някой: най - нелогичният автомобил.Не съм се занимавал и ще следя темата. Между другото, на диагностика излиза тази грешка.STILO-2003-115 HP-JTD Power
Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.
Коментар
-
fuel sensor fault
Здравейте колеги,при мене се получава и когато има достатъчно нафта. Въпросът ми е къде точно се намира сондата,буксата и как да стигна до там-предполагам,че е под задната седалка под мокета,но ако някой знае точно какво да се направи -да пише.Стило 1.9 JTD 115 к.с.5 вр.2001 г.
Коментар
-
Re: fuel sensor fault
bobo50 написа:Здравейте колеги,при мене се получава и когато има достатъчно нафта. Въпросът ми е къде точно се намира сондата,буксата и как да стигна до там-предполагам,че е под задната седалка под мокета,но ако някой знае точно какво да се направи -да пише.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар