Здравейте,вчера ми се случи нещо с токовете на колата докато карах радиото ми изгасна,след това светлините на таблото започнаха да намаляват докато колата не угасна съвсем!!! След около 20 мин пак запали и сащото се повтори след 2км! Консултирах се с майстора ми по телефона и той категорично заяви че масата ми се е разхлабила защото преди 2г имах същия проблем,но уви не беше и това!!! Снощи я задърпах до него, днес след цял ден мотане заяви че е ок просто се е намокрила! Интересно ми е някой ако може да ме посъветва какво да направя!!! Предварително благодаря!!!! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с токовете на пунто мк1 1.2 75
Collapse
X
-
Re: Проблем с токовете на пунто мк1 1.2 75
axor_83 написа:Здравейте,вчера ми се случи нещо с токовете на колата докато карах радиото ми изгасна,след това светлините на таблото започнаха да намаляват докато колата не угасна съвсем!!! След около 20 мин пак запали и сащото се повтори след 2км! Консултирах се с майстора ми по телефона и той категорично заяви че масата ми се е разхлабила защото преди 2г имах същия проблем,но уви не беше и това!!! Снощи я задърпах до него, днес след цял ден мотане заяви че е ок просто се е намокрила! Интересно ми е някой ако може да ме посъветва какво да направя!!! Предварително благодаря!!!! :DStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Реклама
Collapse
Коментар