Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да свържа дневните светлини?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да свържа дневните светлини?

Здравейте,Извинявам се,че може да я има тази тема но да попита.Как да си вържа дневните светлини така че като дам на контакт и да светнат? Искам някъде да взема ток но незнам от къде някъде отпред по реленцата или двигателя така ,че да не пускам от купето кабел навънка.Редактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
    Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
    харчи: DOSTA

Хвани се на контактния ключ имаш изводи +12 след контакт , пусни си един кабел с бушон до дневните и готово.
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Първите които поставих ги вързах на тънкия кабел на алтернатора и така като запаля веднага светват.Не светиха дълго диодите започнаха да мигат да не светят и си мисля ,че 14 волта ги умориха.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

днешни сшетлини

целта ми е да не пускам от купето нашън ами нчкъде от предницата като клапана на помпата дизел е или нчкъде другаде
        Фиат МАРЕА 1.9 ТД100

Коментар

Незнам отпред пред въздушния филтър има кутия с релета нали да взема +12 и маса и да ги подсъединя?
          Фиат МАРЕА 1.9 ТД100

Коментар

аз лично съм си ги вързал към габарита през реле и като задам на къси дневните изключват,естествено веднага почнаха да мигат и горят но си ползвах корпуса и си сложих др диоди лента,край с горенето и мигането.
            Kара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.

Коментар

Working...
            X