След слагане на 25лв бензин стрелката на таблото помръдна съвсем малко...Какъв може да е проблема и как да го отстраня? Колата е Фиат Пунто 1.1(55к).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стрелка на горивото Пунто 1.1(55к)
Collapse
X
-
Вариант 1 - сипваш още 9 литра бензин Вариант 2 Сваляш помпата и оправяш нивомера и пластините вътре.само да не го оправиш като мен сега при празен резервоар ми показва че има поне 30литра горивоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
S_BANKOV написа:Вариант 1 - сипваш още 9 литра бензин Вариант 2 Сваляш помпата и оправяш нивомера и пластините вътре.само да не го оправиш като мен сега при празен резервоар ми показва че има поне 30литра гориво
Коментар
-
нивомер
Най вече прави проблем реостатчето и тези пластини не правят контакт нещо ктакова е Вижда се зиг зах пистичките и пъпката където трябва да прави контакт http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=23041
Коментар
-
Днес го смених и почистих,но излезе проблем Първия път като дадох на контакт светна лампата, че нямам бензин и стрелката мръдна съвсем леко, след това тръгнах да затварям помпата, но съм забравил капака и отново я свалих наместих и сложих.. Отново дадах на контакт, лампата не светеше, но стрелката мърда??? Свалих отново всичко прегледах и отново сложих, но пак не светна лампата, а само стрелката мърда Реших, че е лампа на таблото, но за жалост не е? Къде да търся проблема? Днес смених това по-горе на снимката и изчистих помпата... интересно,че един път светна... повече не... в колата има 1-2 литра бензин :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар