Извинете имам един проблем с една лапичка на таблото и не знам какво да правя всичко ми е в изправност!Случайно да имате някаква идея какво да направя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампичка на таблото
Collapse
X
-
Ха, аз виждам цели 5 светещи крушки.А Вие, колеги добри съвети му давате. направо темата до тук е за бисерите ни.Аз пък ще заложа на тази жълтичката, кръгличката. Тя пък защо ли свети?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:Ха, аз виждам цели 5 светещи крушки.А Вие, колеги добри съвети му давате. направо темата до дук е за бисерите ни.Аз пък ще заложа на тази жълтичката, кръгличката. Тя пък защо ли свети?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Браво бе, детектив.Ами ако му свети тая за врата в движение? Пак няма проблеми с колата. Ами ако свети тая за ръчната? Шегувам се, разбира се. Я кажи коя е шестата, че не я виждам?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Коментар
-
Re: Лампичка на таблото
vforvrej написа:Извинете имам един проблем с една лапичка на таблото и не знам какво да правя всичко ми е в изправност!Случайно да имате някаква идея какво да направя?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Коментар
-
S_BANKOV написа:flogic написа:Провери и крушките които осветяват номераШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Да колеги имам предвид точно тази за изгорелия габарит но всичко на всякъде свети но най вероятно todorshalev е прав в почивните дни ще провера точно какъв волтаж сам сложил!А някой да има случайно информация точно какъв волтаж трябва да са крушките на всякъде в колата по производител?Нещо такова ама на български или на английски както е на файла?Прикачени файлове
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар