Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лампичка на таблото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лампичка на таблото

Извинете имам един проблем с една лапичка на таблото и не знам какво да правя всичко ми е в изправност!Случайно да имате някаква идея какво да направя?
    Прикачени файлове

Колега имаш изгоряла крушка или лош контакт по фасонките. На мене на екрана ми пише коя точно не свети. При тебе незнам как е. Провери ги всичките с по един шамар много често не дават хубав контакт и като тръсне на някоя дупка лампата светва. Успех.
    Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

Провери и крушките които осветяват номера
      Fiat Punto 1.1,55hp,1996г.
      Opel Meriva 1.6 i 16V (101 Hp) AT 2005г.
      ex.Fiat Stilo 1.6''16V''103hp,2003г.
      ex.Alfa Romeo 156,1.8"16V"144hp,2000г.
      ex.Fiat Brava 1.9,JTD,105hp,1999г.

Коментар

flogic написа:
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ха, аз виждам цели 5 светещи крушки.А Вие, колеги добри съвети му давате. направо темата до тук е за бисерите ни.Аз пък ще заложа на тази жълтичката, кръгличката. Тя пък защо ли свети?
          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
            Ха, аз виждам цели 5 светещи крушки.А Вие, колеги добри съвети му давате. направо темата до дук е за бисерите ни.Аз пък ще заложа на тази жълтичката, кръгличката. Тя пък защо ли свети?
            Лъче, всъшност на таблото светят 6 лампички, но гледайки оборотомера на таблото стигам до извода че е само на контакт, и само тая дето е за изгорелите крушки няма място там в този момент.

Коментар

Браво бе, детектив.Ами ако му свети тая за врата в движение? Пак няма проблеми с колата. Ами ако свети тая за ръчната? Шегувам се, разбира се. Я кажи коя е шестата, че не я виждам?

Коментар

SITI

Коментар

Re: Лампичка на таблото

vforvrej написа:
                  Извинете имам един проблем с една лапичка на таблото и не знам какво да правя всичко ми е в изправност!Случайно да имате някаква идея какво да направя?
                  Добре, 1 към 6.За това говоря...Най вероятно сте прави за крушка, но е смешно, трябва да признаете. Нали?А пък това за шамара и такава проверка за изгоряла крушка е направо връо.Ма аз верно ще ви сложа в "бисерите" :D

Коментар

S_BANKOV написа:
                    flogic написа:
                    мне не е това като гледам колата е Пунто МК2 там чека за светлините следи :Габарити отпред Габарити отзад (без номер)Заден Халоген Задна светлина Стопове отзад (без трети Стоп)Гарантирам за това по темата като гледам бих заложил на Габарит (отпред отзад) понеже гледам колегата е и на габарити ако свети без да си на габарити Заден Халоген ако светят всички крушки то бих заложил на несъответсвие на Ватовете на крушкитет.е. на задните габрити се слагат крушки с 10W(малък балон) а не масово продаваните 5W
                    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Епа то ако ме питаш мене шамар ли е за всичко помага.и по сериозно.На старата кола / ауди 100 / редовно така и оправях стоповете крушки здрави окислени клеми.
                      Fiat Croma 1.9Mjet 8V

Коментар

Да колеги имам предвид точно тази за изгорелия габарит но всичко на всякъде свети но най вероятно todorshalev е прав в почивните дни ще провера точно какъв волтаж сам сложил!А някой да има случайно информация точно какъв волтаж трябва да са крушките на всякъде в колата по производител?Нещо такова ама на български или на английски както е на файла?
                        Прикачени файлове

Коментар

Working...
                        X