Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Marea philips blue vision H7 ili H4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Marea philips blue vision H7 ili H4

Колеги несъм много наясно с тези работи, става на въпрос за мареа 97год. с лупи искам да сложа на късите по хубави кружки Старите са H1 спрял съм се на филипс Х7 помагайте, кажете своите мнения. За ксенон несъм настроен навит.

Слагай направо H4.Спам!Модераторски екип на fiat-bg.org
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Неможеш да сложиш H7 крушки във фарове с текущи H1 крушки. Също така и други различни от H1 . Търси си хубави крушки за твоя цокъл.

Коментар

Добре колеги ще взема Х1 като съм с обикновен халоген филипс от 5-6 лева мисля да купя OSRAM Cool Blue към 20-тина лева е комплекта някаде ще светят поне малко по силно нали?

Коментар

даи още 20-30 лв ксенон 5000 - 6000 к иначе нищо няма да постигнеш явно фаровете ти са кофти моите с лупи си светеха перфектно и с обикновените крушки виж дали са регулирани добре

Коментар

фарове

Да виж дали са правилно настроени и дали да чисти рефлекторите да не са потъмняли Едвали да има голяма разлика ако сложиш друга крушка на средна ценаВиж и колко волта идва до крушката на фара
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: фарове

имах един случаи идва едно момче не ми светят фаровете ми вика поглеждам аз то вътре свети все едно си запалил свещ свалям крушката гледам 100w крушка тя колата неможе да я захрани с тия тънки кабелчета добре че не се беше запалил някаде

Коментар

нито Cool Blue взех нито ксенон, купих си вчера 12V 55W HNG 5500K Xenon Super White за 10 лева 2бр. Що да дам 20 лева за коол блу по добре да взема два комплекта от HNG

Коментар

Мчи да бе ,те тия са най-яките дето си взел , какви са тия Осрам да се сравняват с тая марка титан в производството на крушките HNG .
                  Фиат Крома 1.9 16v+
                  Фиат Браво 1.6 16v
                  Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

И светят ли?
                    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                      И светят ли?
                      Колкото да не объркаш пътя
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

За светенето, светят. Ама осветяването им се губи бързо. :D
                        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

В началото бях с Osram Cool Blue и светеха доста добре като за нормални крушки.Взех си биксенон и ги подарих.След година и половина изгоря едната крушка и защото нещо не ме кефеше разликата в осветяването къси-дълги(тоя магнитен плъзгач е колко да се каже,че има къси-дълги) го махнах и си подкарах отново с нормални крушки.Обаче наскоро си затъмних леко фаровете и нормалните крушки взеха да "издишат" и си взех от Метро много леко синкави Н4-ки 55/60 вата с марка Auto Practic.Определено има разлика спрямо нормалните крушки.Ако махна фолиото сигурно ще светят още по-добре...може би почти както Osram-a.Цената им бе 8.50лв.Има и Н1,Н3,Н7.Според мен са по-разумен избор от скъпите аналози предвид,че цената им е 2-3 пъти по-ниска,а издържат някога и повече.Osram-ите дето ги подарих изгоряли няколко месеца след това...
                          EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                          Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа:
                            В началото бях с Osram Cool Blue и светеха доста добре като за нормални крушки.Взех си биксенон и ги подарих.След година и половина изгоря едната крушка и защото нещо не ме кефеше разликата в осветяването къси-дълги(тоя магнитен плъзгач е колко да се каже,че има къси-дълги) го махнах и си подкарах отново с нормални крушки.Обаче наскоро си затъмних леко фаровете и нормалните крушки взеха да "издишат" и си взех от Метро много леко синкави Н4-ки 55/60 вата с марка Auto Practic.Определено има разлика спрямо нормалните крушки.Ако махна фолиото сигурно ще светят още по-добре...може би почти както Osram-a.Цената им бе 8.50лв.Има и Н1,Н3,Н7.Според мен са по-разумен избор от скъпите аналози предвид,че цената им е 2-3 пъти по-ниска,а издържат някога и повече.Osram-ите дето ги подарих изгоряли няколко месеца след това...
                            Съпоставяйки големината /диаметъра на рефлекторите на Типо и Марея - халогенната крушка изпича Марейския рефлектор два или три пъти по-бързо от Типовския. От тази гледна точка- идеалното решение е ксенон на Мареята. А и 35 вата не са като 55.
                            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Абсолютно подкрепям.Още повече,че Марея е с двусекционни фарове и къси-ксенон и дълги-халоген за мен са най-доброто решение
                              EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                              Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Working...
                              X