Колеги несъм много наясно с тези работи, става на въпрос за мареа 97год. с лупи искам да сложа на късите по хубави кружки Старите са H1 спрял съм се на филипс Х7 помагайте, кажете своите мнения. За ксенон несъм настроен навит.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Marea philips blue vision H7 ili H4
Collapse
X
-
В началото бях с Osram Cool Blue и светеха доста добре като за нормални крушки.Взех си биксенон и ги подарих.След година и половина изгоря едната крушка и защото нещо не ме кефеше разликата в осветяването къси-дълги(тоя магнитен плъзгач е колко да се каже,че има къси-дълги) го махнах и си подкарах отново с нормални крушки.Обаче наскоро си затъмних леко фаровете и нормалните крушки взеха да "издишат" и си взех от Метро много леко синкави Н4-ки 55/60 вата с марка Auto Practic.Определено има разлика спрямо нормалните крушки.Ако махна фолиото сигурно ще светят още по-добре...може би почти както Osram-a.Цената им бе 8.50лв.Има и Н1,Н3,Н7.Според мен са по-разумен избор от скъпите аналози предвид,че цената им е 2-3 пъти по-ниска,а издържат някога и повече.Osram-ите дето ги подарих изгоряли няколко месеца след това...EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
white_shark написа:В началото бях с Osram Cool Blue и светеха доста добре като за нормални крушки.Взех си биксенон и ги подарих.След година и половина изгоря едната крушка и защото нещо не ме кефеше разликата в осветяването къси-дълги(тоя магнитен плъзгач е колко да се каже,че има къси-дълги) го махнах и си подкарах отново с нормални крушки.Обаче наскоро си затъмних леко фаровете и нормалните крушки взеха да "издишат" и си взех от Метро много леко синкави Н4-ки 55/60 вата с марка Auto Practic.Определено има разлика спрямо нормалните крушки.Ако махна фолиото сигурно ще светят още по-добре...може би почти както Osram-a.Цената им бе 8.50лв.Има и Н1,Н3,Н7.Според мен са по-разумен избор от скъпите аналози предвид,че цената им е 2-3 пъти по-ниска,а издържат някога и повече.Osram-ите дето ги подарих изгоряли няколко месеца след това...Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар