Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със зарядно за телефон/таблет за кола

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем със зарядно за телефон/таблет за кола

    Здравейте! Понеже обичам да си добавям какви ли не глезотии в колата, реших че ще сложа таблет, който да използвам за музика и навигация. Но се появи следния проблем. Когато го включа да се зарежда, и е свързан към радиото с AUX входа има едно силно и ясно бучене, което при подаване на газ, започва да звучи като ония свирки дет ги слагаха на ауспуха все има турбо. Същото нещо го има и ако свържа телефона на мястото на таблета. Мислех че е от зарядното, купих ново, но и при него го има същия проблем. Взех и филтър обезшумител, но пак никаква разлика. След това пробвах да го свържа към други захранвания (на усилвателя, на осветлението в купето, на това в багажника) и пак няма промяна. Няма и никакво значение дали колата е запалена или не, с една дума и директно към акумулатора, пак си шуми. Какво бихте ме посъветвали да направя, защото имам намерения да вградя таблета, пък ако не се премахне този проблем, това ще е невъзможно?
    Fiat Bravo 1.9 TD100

    #2
    При мен го има същия проблем когато слушам музика с GPS като използвам трансмитера му.Опитвал ли си да поставиш филтъра на захранването на сд-то?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

    Коментар


      #3
      Опитах навсякъде. СД има 4 кабела на буксата за захранване и на никой от тях нямаше подобрение. Преди бях с трансмитер на който бях пуснал допълнителни кабели от запалката, за да мога да ги използвам едновременно, при включване на телефона към него чрез AUX и включване на зарядното нямаше никакви смущения. Единственото което не съм пробвал е това да взема ток за зарядното от захранването на радиото. Има ли вероятност, да претоваря системата заради зарядното? Бушона на самото радио е 15А има ли някъде другаде бушон, защото на схемата с бушоните не намирам такъв за радиото?
      Fiat Bravo 1.9 TD100

      Коментар


        #4
        Пробвах, да взема ток от захранването на радиото - никаква промяна. След това включих зарядното в другата кола а таблета беше свързан с AUX на моето радио, и нямаше никакви смущения. От какво може да е това? Възможно ли е да е от клемите на акумулатора? Понеже проблема го има както и на запалено така и на изгасено, възможно ли е да е от масата? Бях чел в една тема че един колега имаше някакъв проблем с токовете в колата и беше получил съвет да пусне нова маса, но не мога да намеря темата. От къде трябва да почва кабела и къде трябва да свършва?
        Fiat Bravo 1.9 TD100

        Коментар

        Working...
        X