Здравейте съфорумци,разбрах, че на Ланча Либра може да се манипулира релето на късите чрез кабелче така, че да се включват късите светлини след като се подаде контакт. Дори имало информация Във форума но аз не я открих. Под къси светлини визирам само тях, без габарити и табло, само двете къси крушки на фаровете.Ето една снимка на релето която намерих в нета, някой има ли познания как да се процедира за да се задейства релето и да светнат крушките на късите светлини след подаване на контакт на ключа. Разбира се при завъртане на лостчето за фаровете, другите светлини да си действат.Благодаря предварително и ако някой е наясно ще е полезна тази информация за много хора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
реле къси светлини Пунто МК2
Collapse
X
-
колега може да стане трябва да се подаде (-) на краче 85 на релетоШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
santo3 написа:Колега от къде може да са подаде (-), от някое друго реле или ?Сигурно ли е, че работи, да не изгорим нещо бушониерата.Painfall написа:И какво се получава? На позиция 0 на ключа светят само късите, без стоповете, таблото, габаритите и тн, единствено 2те крушки на късите? На позиция къси си светят късите+стопове и тн. нормално? Това тествано ли е?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Снимката е моя, от моето Пунто и е от темата ми как да свържем ДЛР модул на такава кола. Там подробно съм обяснил кое краче на релето за какво е, както и къде се свързва ДЛР модула.Ти искаш да светят на пълна мощност, което опростява задачата /моите светят на 30%/. Най-лесно ще ти е с още едно реле, което да подава минус в случай че се управлява с минус релето за късите. В случай че се управлява с плюс задачата става още по-лесна. Плюс след контакт можеш да вземеш от контактният ключ, в моята тема съм описал на кое кабелче на ключа е.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар